aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΘέλει να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλό της

Θέλει να κοιτάξει στα μάτια τον αντίπαλό της

Η Εθνική Γυναικών στο βόλεϊ βρίσκεται στο Ισραήλ για να αντιμετωπίσει το Σάββατο (19:30) την αντίστοιχη ομάδα της χώρας, για την 6η και τελευταία αγωνιστική του Α’ Ομίλου του Silver League. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη δίνει τον 10ο σερί αγώνα της και η κούραση είναι εμφανής αλλά η προσπάθεια θα γίνει παρά τον βαθμό δυσκολίας.

Άλλωστε, η εμφάνιση με το Ισραήλ στις 25 Μαΐου στον αγώνα που έγινε στην Κύπρο για την πρώτη αγωνιστική, πρέπει να είναι οδηγός ειδικά στο τρίτο σετ το οποίο κερδίσαμε με 27-25. Μεγάλη απώλεια για την ομάδα η απουσία της Κατερίνας Ζακχαίου που δεν ταξίδεψε με την υπόλοιπη αποστολή. Τη θέση της στην 14αδα πήρε η νεαρή ακραία της ΑΕΚ, Ειρήνη Ιωάννου.

Ο Γιάννης Νικολάκης συμπεριέλαβε στην αποστολή τις ακόλουθες: Β. Ριαλά, Αιμ. Δημητρία, Χρ. Δαβίδ, Ειρ. Ιωάννου, Εβ. Λεωνίδου, Στ. Ιωάννου,Ρ. Στυλιανού, Α. Χαραλάμπους, Β. Χατζηκωνστάντα, Ελ. Μοσφιλιώτη, Γ. Σταυρινίδη, Α. Ιορδάνους, Ι. Λεωνίδου και Μ. Κωνσταντίνου. Εκτός από τον κ. Νικολάκη την προπονητική ομάδα συμπληρώνουν οι βοηθοί προπονητές, Κώστας Παναγίδης και Χρίστος Βαρατάσης. Η Εθνική προπονήθηκε χθες στην Romena Sports Arena της Χάιφα, κάτι που θα κάνει και σήμερα το πρωί.

Η αρχηγός της Εθνικής Άντρη Ιορδάνους, ανέφερε λίγη ώρα μετά την άφιξη τής αποστολής από τη Ρουμανία και λίγες ώρες πριν την αναχώρηση για τη Χάιφα ότι «θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και να δείξουμε ένα πολύ καλύτερο πρόσωπο από τον πρώτο αγώνα με το Ισραήλ. Η ομάδα με τα συνεχή παιχνίδια ρολάρει και ελπίζουμε να πάμε καλά παρά την κούραση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ