aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΘέλει να κάνει «ποδαρικό» κόντρα στην Ανδόρα

Θέλει να κάνει «ποδαρικό» κόντρα στην Ανδόρα

 

Μετά από ταξίδι σχεδόν δέκα ωρών και απίστευτη ταλαιπωρία, η Εθνική Κύπρου των ανδρών στο βόλεϊ έφθασε στο Ρεϊκιάβικ της Ισλανδίας όπου θα συμμετάσχει στον Β Όμιλο της προκριματικής φάσης των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης.

Αύριο, η Εθνική μας ομάδα θα αντιμετωπίζει στις 20:00 ώρα Κύπρου την Ανδόρα στον πρώτο και καθοριστικό αγώνα, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της επιτρέπει να ελπίζει να πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής Ντίμιταρ Λέτσιεφ προπόνησε την ομάδα του και διαμόρφωσε τα τελικά του πλάνα ενόψει του αγώνα. Σημειώνεται ότι το Σάββατο στις 21:00 ώρα Κύπρου η Εθνική Κύπρου θα αντιμετωπίσει την Ισλανδία και την Κυριακή στις 18:00 ώρα Κύπρου τη Σκωτία.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι ακόλουθοι 12 πετοσφαιριστές: Αντώνης Χριστοφή, Βλάντιμιρ Κνέζεβιτς (Pokka ΑΕΚαραβά), Παναγιώτης Χρυσοστόμου, Γιώργος Χρυσοστόμου, Γιάννης Κοντός (Ανόρθωσις), Γαβριήλ Γεωργίου (ΑΠΟΕΛ), Νικόλας Ελευθερίου (Αναγέννηση Δ.), Στέφανος Χαριδήμου (Εθνικός Λ.).  Αντώνης Αντωνίου, Σωτήρης Πετρακκίδης, Αχιλλέας Πετρακκίδης, Άγγελος Αλεξίου (Ομόνοια).

Αρχηγός αποστολής είναι το μέλος του Δ.Σ. της ΚΟΠΕ Λοϊζος Χρυσοστόμου ενώ συμμετέχουν ο βοηθός προπονητή Στέργιος Φραγκέσκου και ο φυσιοθεραπευτής Ιωάννης Κτωρή. Την αποστολή συνοδεύει και ο διεθνής διαιτητής Ανδρέας Κωνσταντινίδης που θα σφυρίξει στους αγώνες.

Υπενθυμίζουμε ότι οι δυο πρώτοι προκρίνονται στη τελική φάση των Μικρών Κρατών Ευρώπης που θα γίνει στην Ισλανδία το 2017. Στην τελική φάση προκρίθηκαν ήδη το Λουξεμβούργο και η Βόρειος Ιρλανδία. Ο νικητής της τελικής φάσης των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης θα συμμετάσχει στο δεύτερο ή τρίτο προκριματικό γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ