aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΤεστάρει δυνάμεις με τη Φινλανδία

Τεστάρει δυνάμεις με τη Φινλανδία

Στη μάχη του 6ου προκριματικού Ομίλου (δεύτερη φάση) του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών 2018 ρίχνεται στις 16:00 το απόγευμα η Εθνική ομάδα των Ανδρών. Πρώτη αντίπαλός μας στη σάλα «Sport Hall for Indoor Games» του Κάρλο Βιβάρι της Τσεχίας η Εθνική Φινλανδίας.

Η Εθνική βρίσκεται στην τσεχική πόλη από χθες το πρωί και ο προπονητής Βαγγέλης Κουτουλέας προπόνησε το απόγευμα για πρώτη φορά την ομάδα στη σάλα όπου θα γίνουν οι αγώνες. Το εμπόδιο της Φινλανδίας θεωρείται υψηλό αλλά η ομάδα θα κάνει την προσπάθειά της.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι ακόλουθοι πετοσφαιριστές: Πασαδόροι: Οικονομίδης, Χριστοφή, Kεντρικοί: Αλεξίου, Παπαδόπουλος, Σ.  Πετρακκίδης, Χρυσοστόμου, Aκραίοι: Κοντός, Αποστόλου, Κνέζεβιτς, Διαγώνιοι: Ελευθερίου, Γεωργίου, Αχ. Πετρακκίδης. Λίμπερο: Αντωνίου, Παπαχριστοδούλου.

Tον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Helena Geldof από την Ολλανδία και Ζsolt Μessofy από την Ουγγαρία. Το πρόγραμμα της Εθνικής στην Τσεχία είναι το εξής: Ισπανία (25 Μαΐου 21:00), Βόρειος Ιρλανδία (26 Μαΐου 18:30), Tσεχία (27 Μαΐου 18:30) και Σουηδία (28 Μαΐου 14:00).

Η πρώτη συμμετοχή της Εθνικής σε όμιλο προκριματικής φάσης Παγκοσμίου Πρωταθλήματος ήταν τον Ιανουάριο του 2014 στην Τσεχία, όπου και πάλι στην πόλη Οπάβα αντιμετωπίσαμε μεταξύ 3-5 Ιανουαρίου τις Εθνικές Βουλγαρίας, Τσεχίας και Ολλανδίας, χάνοντας και τα τρία παιχνίδια με 0-3 σετ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ