aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΤέσσερις ομάδες διεκδικούν τα δύο εισιτήρια

Τέσσερις ομάδες διεκδικούν τα δύο εισιτήρια

Διεξάγεται αυτό το διήμερο η μεγάλη γιορτή του γυναικείου κυπριακού βόλεϊ, το φάιναλ φορ του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας. Η περσινή κυπελλούχος Tεχνοοικία ΑΕΚ, η πρωταθλήτρια Ανόρθωση, η «βασίλισσα» του κυπριακού βόλεϊ Robo Markets ΑΕΛ και η «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης Korantina Homes Παφιακός θα δώσουν τη μάχη τους στο Λευκόθεο με στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Σήμερα θα γίνουν οι ημιτελικοί και αύριο ο τελικός (18:00) και όλα τα ματς θα μεταδοθούν από τη Cytavision 5.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι, που κάλλιστα θα μπορούσε να είναι και ο τελικός, ορίστηκε να διεξαχθεί αυτό ανάμεσα στην Τεχνοοικία AEK και τη Robo Markets ΑΕΛ (18:00). Η ομάδα της Λάρνακας, με δυο Κύπελλα (σ.σ. κατέκτησε άλλα δυο και ο ΠΟΛ), θα επιδιώξει το repeat πάλι μέσα στη Λευκωσία, όπως έκανε και πέρσι στο «Ελευθερία».

Οι κιτρινοπράσινες θέλουν το τρόπαιο, αφού στο πρωτάθλημα δεν κατάφεραν να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω από την 3η θέση. Από πλευράς της η ομάδα της Λεμεσού θα επιδιώξει την κατάκτηση του 29ου Κυπέλλου. Οι γαλαζοκίτρινες, που κατέλαβαν τη 2η θέση στο πρωτάθλημα, ήταν σε τρομερή κατάσταση μέχρι τον Μάρτιο, όταν έδωσαν το τελευταίο τους ματς. Στην προημιτελική φάση δεν αγωνίστηκαν και παραμένουν χωρίς αγώνα εδώ και τρεις εβδομάδες.

Λίγες ώρες μετά (20:00) θα αναμετρηθούν η Ανόρθωση και ο Korantina Homes Παφιακός. Πρόκειται για τον ημιτελικό όπου υπάρχει φαβορί, όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί τίποτα. Η «Κυρία», που θέλει να ολοκληρώσει με το τρεμπλ τη σεζόν κατακτώντας και το 7ο της Κύπελλο, θα προσπαθήσει να επιβεβαιώσει τα προγνωστικά. Από την άλλη, η παρουσία της παφιακής ομάδας στο φάιναλ φορ είναι από μόνη της επιτυχία. Οι Παφίτισσες, γνωρίζοντας ότι είναι το αουτσάιντερ, θα διασκεδάσουν τη συμμετοχή τους με στόχο το καλύτερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ