aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΤεράστια επιτυχία: Σε Κύπρο και Ελλάδα το Eurovolley U17 Γυναικών

Τεράστια επιτυχία: Σε Κύπρο και Ελλάδα το Eurovolley U17 Γυναικών

Συντονισμένες ενέργειες από τον πρόεδρο Δρα Μ. Κρασιά και το Δ.Σ. ΚΟΠΕ.

Τεράστια επιτυχία για το Διοικητικό Συμβούλιο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης. Με συντονισμένες ενέργειες του προέδρου Δρα Μιχάλη Κρασιά και του Διοικητικού Συμβουλίου, η ΚΟΠΕ κατάφερε να εξασφαλίσει τη συνδιοργάνωση μαζί με την Ελλάδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 στις Γυναίκες το 2024.

H CEV και προσωπικά ο πρόεδρος Aleksandar Borisic ενημερώνει τον πρόεδρο της ΚΟΠΕ Δρ Μ. Κρασιά και της Ε.Ο.ΠΕ. Θ. Καραμπέτσο για την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της CEV στις 22 Σεπτεμβρίου 2021 να αναθέσει τη συνδιοργάνωση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 Γυναικών σε Ελλάδα και Κύπρο.

Στην επιστολή ο κ. Borisic εκφράζει την ικανοποίησή του για το γεγονός ότι οι δυο Ομοσπονδίες σε αυτή τη δύσκολη εποχή, αποφάσισαν να διοργανώνουν τέτοιου είδους διοργάνωση. Όπως αναφέρει: «Είναι απόδειξη ότι το βόλεϊ δυναμώνει σε όλη την Ευρώπη μαζί με το επίπεδο δέσμευσης και αφοσίωσης όλων όσων εμπλέκονται».

Παράλληλα, ο πρόεδρος της CEV εκφράζει την πεποίθησή του ότι θα γίνουν αγώνες υψηλού επιπέδου που θα προσφέρουν την ευκαιρία ανάδειξης νέων πετοσφαιριστριών.

Όπως αναφέρεται η CEV θα παρακολουθεί στενά και είναι πανέτοιμη να συνεργαστεί με τις δυο Ομοσπονδίες. Καταλήγοντας αναφέρεται: «Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για μια αξέχαστη και εμπνευσμένη εκδήλωση για τα μελλοντικά αστέρια της Ευρώπης». Η ΚΟΠΕ θα διοργανώσει εντός Οκτωβρίου διάσκεψη Τύπου ενόψει της απόφασης της CEV.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ