aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΤα φώτα στραμμένα στη Λεμεσό

Τα φώτα στραμμένα στη Λεμεσό

Το ντέρμπι της πρωτοπόρου Robo Markets ΑΕΛ με τον φιλόδοξο Korantina Homes Παφιακό, απόψε στις 20:00, ξεχωρίζει από τους αγώνες της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών στο βόλεϊ. Την ίδια ώρα θα έχουμε άλλους τρεις ενδιαφέροντες αγώνες, με την Ολυμπιάδα να φιλοξενεί την ΑΕΚ, την Ανόρθωση να ταξιδεύει στο Αυγόρου και τον Property Gallery Απόλλων να φιλοξενείται από την Ομόνοια.

Robo Markets ΑΕΛ – Korantina Homes Παφιακός

Πολύ μεγάλο παιχνίδι αναμένεται στη Λεμεσό. Η πρωτοπόρος Robo Markets ΑΕΛ φιλοξενεί τον Korantina Homes Παφιακό. Η αήττητη Robo Markets ΑΕΛ θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της γνωρίζοντας ότι στις δυο επόμενες αγωνιστικές έχει να αντιμετωπίσει την 3η (Korantina Homes Παφιακό) και τη 2η (Ανόρθωση) ομάδα του πρωταθλήματος. Οι γαλαζοκίτρινες θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο για να απομακρυνθούν από τις αντιπάλους τους αφού φέτος στοχεύουν πολύ ψηλά. Η ομάδα του Korantina Homes Παφιακού πάει στη Λεμεσό για το κέρδος που θα είναι ωφέλιμο για τους στόχους της τετράδας.

UCLan Cyprus ΘΟΪ Αυγόρου – Ανόρθωση

Η Ανόρθωση μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ολυμπιάδας δοκιμάζεται στο Αυγόρου από το υπολογίσιμο UCLan Cyprus ΘΟΪ Αυγόρου. Η «Μεγάλη Κυρία» είναι το φαβορί και θέλει τη νίκη αναμένοντας το μεγάλο ντέρμπι με την Robo Markets ΑΕΛ την επόμενη Τρίτη για να αναρριχηθεί στην κορυφή (εάν δεν τα καταφέρει απόψε). Η ομάδα του Αυγόρου με βάση την εμπειρία θα το παλέψει και ό,τι βγει.

Ολυμπιάδα Νεαπόλεως – ΑΕΚ

Ίσως πρόκειται για τον δεύτερο πιο ενδιαφέρων αγώνα της 6ης αγωνιστικής. Ολυμπιάδα Νεαπόλεως και ΑΕΚ θα δώσουν τη μάχη τους για τους δικούς τους λόγους. Η Ολυμπιάδα, που δεν άρχισε καλά το πρωτάθλημα μετρώντας ήδη δύο ήττες, θέλει τη νίκη αφού η τετράδα φέτος δεν της αρκεί. Από την άλλη, η ΑΕΚ παρουσιάζεται ανεβασμένη και έστω εάν μετρά μόλις μια νίκη δείχνει διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με την έναρξη της σεζόν. Πάει στη Λευκωσία για να πετύχει το «διπλό».

Ομόνοια – Property Gallery Απόλλων

Ο Property Gallery Απόλλων είναι σε εξαιρετική κατάσταση και πάει στη Λευκωσία μόνο για το τρίποντο. Η Ομόνοια από την άλλη θα τα δώσει όλα για το καλύτερο, γνωρίζοντας ότι είναι το αουτσάιντερ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (5 αγώνες)

1. Robo Markets ΑΕΛ (15-1) 15
2. Ανόρθωση (15-2) 14
3. Korantina Homes Παφιακός (11-7) 10
3. Ολυμπιάδα Ν. (10-8) 8
4. Property Gallery Απόλλων (8-9) 7
5. ΑΕΚ (3-12) 3
6. UCLan Cyprus ΘΟΪ Αυγόρου (3-13) 3
7. Ομόνοια (0-15) 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ