aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΤα φαβορί μπήκαν με φόρα στη νέα πετοσφαιρική σεζόν

Τα φαβορί μπήκαν με φόρα στη νέα πετοσφαιρική σεζόν

Πρεμιέρα είχαμε απόψε στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Ανδρών στο βόλεϊ με τα φαβορί (Ομόνοια, Παφιακός και Ανόρθωση) να επικρατούν και να επιβεβαιώνουν τον τίτλο τους. Μπήκαν με φόρα και έδειξαν με το «καλημέρα» τη διάθεσή τους.

Η Ομόνοια επικράτησε με 3-0 σετ της ΑΕΚ Καραβά στο στάδιο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία». Άνετη επικράτηση των πρασίνων στο πρώτο και στο τρίτο σετ τα οποία κέρδισαν με 25-13 και 25-14 αντίστοιχα. Στο δεύτερο η ΑΕΚ Καραβά τους έβαλε δύσκολα, όμως στο τέλος μίλησε η εμπειρία και η ποιότητα με την Ομόνοια να παίρνει το σετ με 27-25.

Ο Παφιακός πέρασε από το Παραλίμνι επικρατώντας της ΕΝΠ με 3-0 σετ. Ανώτερη σε όλα τα σετ η ομάδα της Πάφου, πήρε το πρώτο με 25-22, το δεύτερο με 25-17 και το τρίτο με 25-20.

Η τρίτη της παρέας το φαβορί, Ανόρθωση, δυσκολεύτηκε περισσότερο. Μάλιστα έχασε και σετ απέναντι στην Αναγέννηση Δερύνειας, της οποίας επιβλήθηκε με 3-1 σετ. Η «Κυρία» πήρε το πρώτο με 25-20, απάντησε η φιλοξενούμενη ομάδα με 25-19. Ακολούθως, η Ανόρθωση πιο αποφασιστική κέρδισε τα επόμενα δύο σετ με 25-18 και 25-20, αρχίζοντας ιδανικά τη σεζόν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ