aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣυνεργασία CIA, KGB και Μοσάντ για να μην… γίνουν έκτροπα στην Κύπρο!

Συνεργασία CIA, KGB και Μοσάντ για να μην… γίνουν έκτροπα στην Κύπρο!

ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ ΚΑΚΟΥΡΗ

Θυμάστε εκείνη την ιστορία με την προσπάθεια διεξαγωγής της τελικής φάσης του ελληνικού Λιγκ Καπ βόλεϊ στη Λευκωσία; Η διοργάνωση δεν έγινε τελικά στην Κύπρο, αλλά έγινε στην Ελλάδα χωρίς να σπάσει μύτη. Το ωραίο της υπόθεσης είναι ότι συνεχίζει να είναι στην επικαιρότητα και παίρνει διαστάσεις φαρσοκωμωδίας.Το τελευταίο επεισόδιο (της φαρσοκωμωδίας) περιλαμβάνει δηλώσεις του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης, Γιώργου Βασιλακόπουλου!

Ζορίστηκε ο Βασιλακόπουλος ως προς το πού θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ και βολεύτηκε με αναφορές για το τι έγινε στην Κύπρο: «Έχουμε κάνει εθνικό θέμα τον τελικό μπάσκετ. Πρέπει να είναι μια γιορτή, αλλά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ελληνική κοινωνία δεν το επιτρέπει αυτό. Δείτε τι συνέβη με το φάιναλ φορ του Λιγκ Καπ του βόλεϊ που ήταν να γίνει στην Κύπρο, επειδή παρενέβη το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, γιατί είχαν από τις μυστικές υπηρεσίες πληροφορίες ότι θα γίνουν έκτροπα. Πρέπει να βρίσκουμε τον χώρο που πληροί όλους τους όρους ασφαλείας».

Σύμφωνα με τον Βασιλακόπουλο, στην όλη ιστορία είχαν εμπλοκή και οι μυστικές υπηρεσίες, οι οποίες είχαν πληροφορίες ότι θα γίνουν έκτροπα! Μάλιστα… Αν το προχωρήσει ακόμη λίγο ο Βασιλακόπουλος, θα μάθουμε την αλήθεια… Ακόμη λίγο θα μας πουν ότι οι πληροφορίες ότι θα γίνουν έκτροπα στη Λευκωσία, ήταν προϊόν της συνεργασίας των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ, της Ρωσίας, του Ισραήλ και της Αγγλίας.

Η αμερικάνικη CIA, η ρώσικη KGB, η Μοσάντ του Ισραήλ και η αγγλική Iντέλιτζεντ Σέρβις συνεργάστηκαν για πρώτη φορά και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι στη Λευκωσία θα γίνει του Κουτρούλη ο γάμος! Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να διασταυρώσουμε κατά πόσο στην «επιχείρηση» έλαβαν μέρος και οι μυστικές υπηρεσίες της Κίνας, η γνωστή MSS…

Για να προχωρήσουμε λίγο τη… Βασιλακοπούλειο θεωρία, η  CIA, η KGB, η Μοσάντ και οι λοιποί, ενημέρωσαν τις μυστικές υπηρεσίες της Κύπρου και της Ελλάδας και αποφεύχθηκε έτσι το μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα που ήταν στα σκαριά! Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας δικαιούται να λέει ό,τι θέλει…

Για όσους δεν παρακολούθησαν την εξέλιξη της ιστορίας, ο υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Ιωνάς Νικολάου, ξεκαθάρισε ότι δεν ήταν δική του εμμονή, αλλά ότι «η Αστυνομία έκρινε ότι από τη διεξαγωγή του φάιναλ φορ στην Κύπρο θα προέκυπταν σοβαρά ζητήματα ασφάλειας, τα οποία δεν θα μπορούσαν να αντιμετωπιστούν διαφορετικά» κι επίσης ότι «ο πρόεδρος του ΚΟΑ εισηγήθηκε τη ματαίωση των αγώνων».

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης, με τη σειρά της, ανακοίνωσε προχθές ότι είχε μεριμνήσει να παρακολουθήσουν τους αγώνες μόνο Κύπριοι φίλαθλοι (χωρίς κάθοδο Ελλαδιτών οπαδών) και με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, πολύ πιο αυστηρά και δραστικά από ό,τι σε οιανδήποτε διοργάνωση του παρελθόντος.

Με δεδομένο ότι δεν θα έρχονταν οπαδοί από την Ελλάδα, θα υπήρχε διπλή ζώνη ταυτοποίησης φιλάθλων (αυτό δεν γίνεται ούτε σε Ολυμπιακούς Αγώνες) και τους αγώνες θα παρακολουθούσαν μόνο Κύπριοι, αυτό που απομένει να μάθουμε είναι πώς προέκυψαν εκείνες οι… μυστικές πληροφορίες για έκτροπα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ