aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣτον Σιαπάνη το έπαθλο «Πεύκιος Γεωργιάδης» (συγχαρητήρια από Σαλαμίνα)

Στον Σιαπάνη το έπαθλο «Πεύκιος Γεωργιάδης» (συγχαρητήρια από Σαλαμίνα)

Το έπαθλο «Πεύκιος Γεωργιάδης» που απονέμεται προς τιμήν του αείμνηστου πρώην υπουργού Παιδείας Πεύκιου Γεωργιάδη, στον καλύτερο αθλητή/τρια που ξεχώρισε τόσο με τις επιδόσεις του στα μαθήματα όσο και με τις αγωνιστικές του επιτυχίες απονεμήθηκε, στον πετοσφαιριστή Σωτήρη Σιαπάνη. Είναι 19 ετών και το 2019 κατέκτησε το πρωτάθλημα Εφήβων με την ομάδα της Νέας Σαλαμίνας.

Είναι βασικό στέλεχος όλων των Εθνικών ομάδων Ανδρών και Εφήβων τόσο στην πετόσφαιρα όσο και στο Μπιτς Βόλεϊ. Με την Εθνική ομάδα των Ανδρών κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στους ΑΜΚΕ που έγιναν στο Μαυροβούνιο τον περασμένο Μάιο. Έχει γίνει δεκτός με πλήρη υποτροφία στο Πανεπιστήμιο Ohio State των Ηνωμένων Πολιτειών.

H Νέα Σαλαμίνα με ανακοίνωσή της αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ συγχαίρει τον πετοσφαιριστή μας Σωτήρη Σιαπάνη ο οποίος αναδείχθηκε καλύτερος έφηβος πετοσφαιριστής, καλύτερος έφηβος αθλητής Beach Volley ενώ ταυτόχρονα του απονεμήθηκε το βραβείο «Πεύκιου Γεωργιάδη» για τον καλύτερο αθλητή/μαθητή, για την χρονιά 2019 από την Κυπριακή Ολυμπιακή επιτροπή. Με ιδιαίτερη χαρά βλέπουμε τους νεαρούς μας αθλητές Κωστή και Σιαπάνη να διακρίνονται και να βραβεύονται κάνοντας περήφανο το σωματείο μας!».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ