aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣτον Πειραματικό Θεσσαλονίκης η Γεωργία Κωνσταντίνου

Στον Πειραματικό Θεσσαλονίκης η Γεωργία Κωνσταντίνου

Με τα γαλαζοκίτρινα της ομάδας του ΣΑ Πειραματικού Θεσσαλονίκης θα αγωνίζεται τη νέα χρόνια ένα από τα μεγάλα ταλέντα της κυπριακής πετόσφαιρας η Γεωργία Κωνσταντίνου. Η παίκτρια γέννημα-θρέμμα της Ανόρθωσης συνεχίζει τις σπουδές της στη Θεσσαλονίκη και θα αγωνιστεί στην ομάδα της Β’ Εθνικής.

Εντάχθηκε στις Ακαδημίες της Ανόρθωσης από μικρή ηλικία και με εφόδια το ατόφιο ταλέντο της και τη σκληρή δουλειά ανέβηκε τα σκαλοπάτια κι έφτασε πανάξια στην πρώτη ομάδα.

Σήκωσε ως αρχηγός τα τρόπαια για τους τίτλους Παγκύπριων Πρωταθλημάτων σε όλες τις κατηγορίες, πρωταθλήτρια Παγκορασίδων, πρωταθλήτρια Κορασίδων και πρωταθλήτρια Νεανίδων, ενώ συμμετείχε και στον τελικό Κυπέλλου 2017 με τη γυναικεία ομάδα της Ανορθώσης.

Η Κωνσταντίνου είναι ηλικίας 21 ετών γεννημένη στις 3 Νοεμβρίου 1999 και υπέγραψε με τις Θεσσαλονικείς μέχρι τη λήξη της σεζόν δηλαδή 15 Μαΐου 2021.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ