aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣτον μικρό τελικό, θα παλέψουν για μετάλιο οι μικροί «ήρωες» της άμμου

Στον μικρό τελικό, θα παλέψουν για μετάλιο οι μικροί «ήρωες» της άμμου

Οι μικροί ήρωες της άμμου Σωτήρης Σιαπάνης και Οδυσσέας Σαββίδης θα διεκδικήσουν το χάλκινο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 του Γκότεμποργκ της Σουηδίας. Στον ημιτελικό απέναντι στους Ολλανδούς Yorick de Groot και Matthew Immers τα έδωσαν όλα, έκαναν άλλη μια σπουδαία εμφάνιση αλλά υπέκυψαν στην ανωτερότητα των «οράνιε».

Οι μικροί έχασαν τα σετ με 15-21 και 11-21 από μια ομάδα παγκόσμιου επιπέδου ίσως μια από τις τρεις καλύτερες στον κόσμο. Στα δυο σετ οι Ολλανδοί ήταν ανώτεροι και δεν μας έδωσαν περιθώρια. Με το πανύψηλο μπλοκ και τις εξαιρετικές άμυνες δεν μας έδωσαν δικαιώματα. Ο Yorick deGroot και Matthew Immers στις τοποθετήσεις και τις επιθέσεις ήταν αλάνθαστοι.

Τα παιδιά μας προσπάθησαν, αλλά ήταν πολύ δύσκολα τα δεδομένα. Πλέον επικεντρωνόμαστε στον μικρό τελικό που θα διεξαχθεί κοντά στις 15:00 απέναντι σε μια άλλη υπερδύναμη, τη Σουηδία, με στόχο το χάλκινο μετάλλιο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ