aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ«Στόχος να διατηρήσουμε το Θρύλο στη θέση του» (μήνυμα Ανδρέα Ηροδότου)

«Στόχος να διατηρήσουμε το Θρύλο στη θέση του» (μήνυμα Ανδρέα Ηροδότου)

Ο νέος πρόεδρος του πετοσφαιρικού Απόλλωνα, Ανδρέας Ηροδότου, έστειλε μήνυμα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας σχετικά με την ανάληψη της προεδρίας και τους στόχους της νέας σεζόν.

Αναλυτικά το μήνυμα:

«Φίλοι Απολλωνίστες και Φίλοι της πετόσφαιρας,

Με πλήρη επίγνωση του βάρους της ευθύνης που αναλαμβάνω, αποδέχτηκα την πρόταση των παλαιότερων στελεχών της πετοσφαιρικής ομάδας του Απόλλωνα να ηγηθώ της προσπάθειας διατήρησης της ομάδας σε πρωταγωνιστική πορεία.

Κάτω από την καθοδήγηση του πρώην προέδρου, Ηλία Σπύρου, η πετοσφαιρική ομάδα του Απόλλωνα έχει φέρει στο σωματείο μας αρκετές επιτυχίες, με πολλούς τίτλους, με αποτέλεσμα ο πήχης να βρίσκεται πολύ ψηλά. Στόχος μου (μαζί με τους συνεργάτες μου βέβαια) είναι να διατηρήσω την ομάδα σε αυτό το ψηλό επίπεδο, συνεχίζοντας αυτές τις επιτυχίες για το σωματείο μας και διατηρώντας τον Θρύλο στην Θέση του. Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα, ο προϋπολογισμός δεν είναι ο ίδιος και ο κόσμος θα πρέπει να σταθεί δίπλα σ’ αυτή την νέα προσπάθεια.

Τέθηκε ένα πλάνο, με το οποίο η πετοσφαιρική ομάδα να μπορεί να λειτουργεί χωρίς να χρειάζεται την όποια βοήθεια από μονάδες. Η φετινή προσπάθεια ξεκινά βασισμένη στο εμείς και όχι στο εγώ γι αυτό και κτίσαμε μια ομάδα από ικανά άτομα που έχουν στην καρδία τους τον Θρύλο και θέλουν να δώσουν τον πολύτιμο χρόνο τους για την μεγάλη ιδέα του Απόλλωνα. Και επί της ευκαιρίας θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους.

Ιδιαίτερη προσοχή θα δώσω στις ακαδημίες που είναι το φυτώριο και το μέλλον του πετοσφαιρικού Απόλλωνα και που μέσα από αυτές μπορούμε να προσφέρουμε, τόσο στον αθλητισμό όσο και στην κοινωνία, γαλουχίζοντας τις νέες γενιές με σωστά μηνύματα.

Κλείνοντας θα ήθελα να καλέσω τον κόσμο του Απόλλωνα να είναι στο πλευρό μας και να «κρατήσει τον Θρύλο στη Θέση του», σλόγκαν της φετινής χρονιάς. Τους καλώ να στηρίξουν αυτούς που μας στηρίζουν (χορηγούς, υποστηρικτές) και σας υποσχόμαστε ότι οι μέρες υπερηφάνειας δεν έχουν φτάσει στο τέλος τους.

Είμαστε έτοιμοι σαν συμβούλιο να φέρουμε νέες επιτυχίες στο οικοδόμημα του Απόλλωνα.

Ανδρέας Ηροδότου

Πρόεδρος

Απόλλων Πετόσφαιρα ΛΤΔ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ