aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣτο τάι μπρέικ η Ομόνοια την Ανόρθωση, νίκη για ΑΠΟΕΛ, Δερύνεια και Παφιακό

Στο τάι μπρέικ η Ομόνοια την Ανόρθωση, νίκη για ΑΠΟΕΛ, Δερύνεια και Παφιακό

Μεγάλα παιχνίδια που πρόσφεραν πολλές συγκινήσεις απόλαυσαν το βράδυ της Παρασκευής οι φίλοι της πετόσφαιρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας ανδρών.

Η Ομόνοια ήταν η νικήτρια του ντέρμπι στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία», επικρατώντας δύσκολα της Ανόρθωσης με 3-2 σετ (23-25, 25-18, 25-16, 24-26, 15-11). Υπήρχαν συνεχώς εναλλαγές στο σκορ, το παιχνίδι οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ, εκεί όπου οι «πράσινοι» κατάφεραν να επικρατήσουν και να πάρουν τη δεύτερη φετινή τους νίκη. Για την «Κυρία», η οποία παρουσιάζεται με απαιτήσεις στο πρωτάθλημα, ήταν η πρώτη φετινή ήττα σε μια σκληροτράχηλη έδρα που λίγες ομάδες θα καταφέρουν να πάρουν βαθμό ή βαθμούς.

Σπουδαίο και παλληκαρήσιο «διπλό» πανηγύρισε ο ΑΠΟΕΛ στο «Σπύρος Κυπριανού» σε βάρος της ΑΕ Καραβά με 3-1 σετ (31-29, 20-25, 25-21, 25-19). Οι «γαλαζοκίτρινοι» προηγήθηκαν, ισοφαρίστηκαν, όμως στα επόμενα δύο σετ έδειξαν τις δυνατότητές τους και πήραν το πρώτο τους τρίποντο στη σεζόν.

Μεγάλο παιχνίδι έγινε στο «Αφροδίτη», εκεί που ο Green Air Παφιακός και η N. Papas Group Nέα Σαλαμίνα έλυσαν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ. Εκεί οι γηπεδούχοι φάνηκαν πιο ψύχραιμοι στα κρίσιμα σημεία και πήραν τελικά τη νίκη με 3-2 σετ (25–18, 18–25, 21–25, 25–18, 15-13).

Το μοναδικό παιχνίδι που είχε νικητή με «καθαρό» σκορ ήταν αυτό που έγινε στο γήπεδο της Δερύνειας, εκεί όπου η τοπική Αναγέννηση επιβλήθηκε της Υπεραγορά Κόκκινος ΕΝΠ με 3-0 σετ (25-19, 25-23, 25-14). Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι και δίκαια πήραν τη νίκη, που είναι και η πρώτη τους στον φετινό μαραθώνιο, ενώ «βυσσινί» δέχθηκαν τη δεύτερη τους ήττα σε ισάριθμα παιχνίδια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ