aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣτο Πήλιο «χτίζεται» η Εθνική Γυναικών

Στο Πήλιο «χτίζεται» η Εθνική Γυναικών

Με 18μελη αποστολή αναχωρεί για την Πορταριά του Πηλίου η Εθνική Γυναικών που θα συμμετάσχει στους Μεσογειακούς Αγώνες της Ταραγόνα που αρχίζουν στις 22 Ιουνίου. Η Εθνική βρίσκεται σε Όμιλο με την Ελλάδα και την Ιταλία.

Στο Πήλιο όπου θα πραγματοποιηθεί κοινή προετοιμασία με την αντίπαλό μας στην Ισπανία, Ελλάδα, θα γίνει η κορύφωση της προετοιμασίας με φιλικά ενώ θα μπουν και οι τελευταίες πινελιές σε θέματα τακτικής και φυσικής κατάστασης. Η Εθνική επιστρέφει στην Κύπρο στις 19 του μήνα και μετά από δυο ημέρες αναχωρεί για την Καταλανική πόλη. Οι αγώνες με Ελλάδα και Ιταλία είναι προγραμματισμένοι στις 23 και 25 Ιουνίου.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Πέτρος Πατσιάς (Διευθυντής Εθνικών Ομάδων), την προπονητική ομάδα Γιάννης Νικολάκης (προπονητής), Κώστας Παναγίδης (βοηθός προπονητή) και Χρίστος Βαρατάσης (προπονητής Φυσικής Κατάστασης).

Οι 14 παίκτριες είναι οι: Ράνια Στυλιανού(Απόλλων), Αιμιλία Δημητρίου (Αναγέννηση Δερύνειας), Δέσποινα Σιμανόφσκι (Απόλλων), Χριστιάνα Δαυίδ (Ανόρθωση), Εβίτα Λεωνίδου (Απόλλων), Στέλλα Ιωάννου (ΑΕΚ Λ.), Παρασκευή Πεχλιβάνη (ΑΕΛ), ‘Αντρεα Χαραλάμπους (Απόλλων), Βασιλική Χατζηκωνστάντα (Πανιώνιος), Βάσω Ριαλά (ΑΕΚ Λ.), Γεωργία Σταυρινίδου (Ανόρθωση), Νικολίνα Σπύρου (ΑΕΛ), Άντρεα Ζακχαίου (Απόλλων), Χριστίνα Κυπριανού (ΑΕΛ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ