Στο φάιναλ φορ των Εφήβων Ελλάδος ο Γεωργίου

«Μετά από πολλά χρόνια ο Άρης είναι στην ελίτ»...

Στο φάιναλ φορ του πρωταθλήματος Εφήβων Ελλάδος θα βρεθεί ο Κύπριος διεθνής εξελίξιμος πασαδόρος Κωνσταντίνος Γεωργίου. Ο 17χρονος διεθνής θα αγωνιστεί με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης στην οποία εντάχθηκε το φετινό Σεπτέμβριο.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης με τον Γεωργίου στη σύνθεσή της (αγωνίζεται ως βασικός πασαδόρος) πέτυχε μια μεγάλη επιτυχία αφού διεκδικεί τον τίτλο μετά από το 1990 που τον κατέκτησε κιόλας. Το φάιναλ φορ θα γίνει μεταξύ 20-22 Μαρτίου και ο Άρης θα αναμετρηθεί την Παρασκευή 20 Μαρτίου με τον Παναθηναϊκό, το Σάββατο 21 Μαρτίου με τον Μίλωνα Νέα Σμύρνης και την Κυριακή 22 Μαρτίου με τον Ηρακλή Πετόσφαιρα.

Ο Κωνσταντίνος Γεωργίου μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ για την επιτυχία αυτή. Ερωτηθείς για την πρόκριση είπε ότι «πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία αφού ο Άρης είχε πολλά χρόνια να πετύχει κάτι τέτοιο και το πετύχαμε φέτος. Μετά από πολλά χρόνια η ομάδα μας είναι στην ελίτ».

Ο Κωνσταντίνος αποδέχεται ότι πρόκειται για ένα δύσκολο φάιναλ φορ, αφού συμμετέχουν ο Παναθηναϊκός που έχει μια σπουδαία ομάδα με παίκτες όπως ο νεαρός διεθνής ακραίος με την Εθνική Ανδρών Ελλάδος Αλέξανδρος Ράπτης και ο επίσης εξελίξιμος Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, ο ιστορικός Μίλωνας και ο Ηρακλής Πετόσφαιρα. «Φθάσαμε στο φάιναλ φορ γιατί καταφέραμε να προσαρμόσουμε το πρόγραμμά μας και να προπονούμαστε μεθοδικά και τις Κυριακές αφού η ομάδα μας αποτελείται από φοιτητές, ενώ εγώ είμαι μαθητής».

Για τον εαυτό του ο Κωνσταντίνος είπε ότι «κατάφερα να μπω στην ομάδα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Θέλω να φθάσω ψηλά στο βόλεϊ και ο Άρης είναι ένα βήμα». Όπως είπε «συμμετείχα και στην ανδρική ομάδα, αλλά οι υποχρεώσεις  της ομάδας των Εφήβων οδήγησε τους προπονητές να αποφασίσουν ότι τη δεδομένη ήμουν πιο χρήσιμος στην εφηβική ομάδα.

Σε ερώτηση εάν προκύπτει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες, ο Κωνσταντίνος είπε ότι υπάρχει ενδιαφέρον από ομάδες της Volleyleague αλλά τίποτα το δεδομένο ακόμα. Όπως ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή το μυαλό μου είναι στον Άρη».

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ