aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣτις 13:00 o ημιτελικός με την Ολλανδία για τους Σιαπάνη-Σαββίδη

Στις 13:00 o ημιτελικός με την Ολλανδία για τους Σιαπάνη-Σαββίδη

Στις 13:00 η «καρδιά» του κυπριακού βόλεϊ χτυπά στο Goteborg. Οι Σωτήρης Σιαπάνης και Οδυσσέας Σαββίδης αντιμετωπίζουν στον μεγαλύτερο αγώνα του κυπριακού beach Volley τους Ολλανδούς Yorick deGroot και Matthew Immers στον ένα εκ των δυο ημιτελικών του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20.

Οι δυο πετοσφαιριστές που «μαγεύουν» στη Σουηδία θέλουν άλλη μια υπέρβαση για να φθάσουν στον Τελικό. Η προσπάθεια θα γίνει και ο Σωτήρης με τον Οδυσσέα έδειξαν ότι μπορούν. Οι δυο παικταράδες με την άριστη καθοδήγηση του προπονητή τους Ανδρέα Σαββίδη μπορούν να κάνουν άλλο ένα θαύμα. Αλλά και να χάσουν θα γίνει η προσπάθεια για το μετάλλιο στον μικρό τελικό.

Η πορεία σε αυτούς τους έξι αγώνες ήταν εκπληκτική μέχρι στιγμής ήταν εκπληκτική. Οι παίκτες μας πέρασαν από Όμιλο με Τουρκία (εξαιρετική ομάδα), Σουηδία (η νούμερο 1 του ταμπλό) και Ουγγαρία (διακρίθηκε στο Πανευρωπαϊκό Νέων) με μόνο μια ήττα από τους Τούρκους στην πρεμιέρα. Στους «24» αντιμετωπίσαμε τους Λιθουανούς που περάσαμε χωρίς πρόβλημα. Στη φάση των «16» ανταμώσαμε με τους Πολωνούς (μια υπερδύναμη στο βόλεϊ) που κερδίσαμε με ψυχή 2-1 και φθάσαμε στους «8» όπου υπέκυψαν και οι Ιταλοί.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ