aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣτην τελική ευθεία η προετοιμασία για τους Παράκτειους Μεσογειακούς (οι ομάδες)

Στην τελική ευθεία η προετοιμασία για τους Παράκτειους Μεσογειακούς (οι ομάδες)

Στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους είναι οι Εθνικές ομάδες Beach Volley Ανδρών-Γυναικών που θα συμμετάσχουν στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στην Πάτρα μεταξύ 27 Αυγούστου-1η Σεπτεμβρίου 2019.

Τις Εθνικές κατόπιν επιλογής του Ομοσπονδιακού τεχνικού Βαγγέλη Κουτουλέα και του βοηθού του Ανδρέα Σαββίδη, αποτελούν οι:

Άνδρες: Σωτήρης Σιαπάνης-Δημήτρης Αποστόλου και Αντώνης Λιοτατής-Γεώργιος Χρυσοστόμου με αναπληρωματική ομάδα τους Οδυσσέα Σαββίδη-Κανάρη Μιχαήλ.

Γυναίκες: Mαριότα Αγγελοπούλου-Μανωλίνα Κωνσταντίνου, Έρικα Ζεμπύλα-Ζωή Κωνσταντοπούλου με αναπληρωματικές τις αδελφές Νατάσα/Κατερίνα Γιασουμή και την Ντάρια Γκουσάροβα.

Οι Εθνικές στα πλαίσια της προετοιμασίας του, θα βρίσκονται στο εξωτερικό (Λουπλιάνα και Βαντούζ). Οι γυναίκες (Κωνσταντίνου-Αγγελοπούλου) αυτή την εβδομάδα θα βρίσκονται στη Λουμπλιάνα και την ερχόμενη στο Βαντούζ. Οι άντρες θα αγωνιστούν στο Βαντούζ. Ακολούθως, η προετοιμασία θα συνεχιστεί στην Κύπρο και η αποστολή για Πάτρα αναχωρεί τις 25 του Αυγούστου.

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τους διεθνείς μας στους τελικούς του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ανδρών τις 4 Αυγούστου και τις 18 Αυγούστου στους τελικούς του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Γυναικών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ