aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣτην οκτάδα ανδρών το δίδυμο Χάρη και Οδυσσέα Σαββίδη

Στην οκτάδα ανδρών το δίδυμο Χάρη και Οδυσσέα Σαββίδη

Άρχισε το πρωί η δεύτερη μέρα των αγώνων του 3ου τουρνουά ανδρών και γυναικών μπιτς βόλεϊ. Στους άνδρες βγήκε η οκτάδα της προημιτελικής φάσης ενώ στις γυναίκες διεξάγεται η ημιτελική φάση με 6 ομάδες χωρισμένες σε δύο ομίλους. Στους άνδρες πέρασαν οι «δυνατοί» και συγκρότησαν 4 δυνατά ζευγάρια προημιτελικής φάσης.

Αποστόλου / Κνέζεβιτς – Ζηκάκης / Α. Χρυσοστόμου

Επιφάνοφ / Γκλάγκολεφ – Κ. Λιοτατής / Αγαθοκλέους

Χαραλαμπίδης / Χρηστίδης – Ο. Σαββίδης / Χ. Σαββίδης

Π. Χρυσοστόμου / Λέσνικ – Χαριδήμου / Κουσνέρεφ

Εντυπωσιάζει το δίδυμο Σαββίδη/Σαββίδη ένα σπάνιο ζευγάρι όπου ο πατέρας Χάρης Σαββίδης μαζί με τον υιό του Οδυσσέα Σαββίδη παίζουν για πρώτη φορά μαζί ως συμπαίκτες. Γύρω στις 12 το μεσημέρι θα αναμετρηθούν με τους Χαραλαμπίδη/Χρηστίδη σε ένα «Παφιακό» προημιτελικό για μια θέση στον ημιτελικό.

Πρόγραμμα αγώνων εδώ!

Αξίζει να σημειωθεί ότι με αυτό το τουρνουά ολοκληρώνει την καριέρα του ως αθλητής του μπιτς βόλεϊ ο Βλάντιμιρ Κνέζεβιτς. Ο τελικός γυναικών αναμένεται να αρχίσει στις 17:30 και ο τελικός ανδρών στις 18:30. Αμέσως μετά το πέρας των τελικών θα γίνουν οι απονομές.

Στη φωτογραφία ο πατέρας Χάρη Σαββίδης και ο υιός Οδυσσέας Σαββίδης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ