aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣτην Κύπρο για το τουρνουά της ΕΝΠ ο Φοίνικας Σύρου

Στην Κύπρο για το τουρνουά της ΕΝΠ ο Φοίνικας Σύρου

Τα φιλικά προετοιμασίας συνεχίζονται για τις ομάδες ένα μήνα πριν την έναρξη της Volley League Ανδρών. Στην Κύπρο θα διεξαχθεί ένα τουρνουά με την συμμετοχή της οικοδέσποινας Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, του Παναθηναϊκού, του Φοίνικα Σύρου και του Κουβέιτ sporting club, με τους Συριανούς να βρίσκονται στο όμορφο νησί.

Αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα τους οι νησιώτες αναφέρουν: «Στην Κύπρο θα γίνει το πρώτο τεστάρισμα της φετινής ομάδας του Φοίνικα Σύρου ONEX, όπου αύριο Παρασκευή και μεθαύριο Σάββατο, θα διεξαχθεί το 2ο Διεθνές Τουρνουά Πετόσφαιρας Ένωσης Νέων Παραλιμνίου στο οποίο θα συμμετάσχουν η τοπική ομάδα, ο Παναθηναϊκός και η Kuweit Sporting Club.

Ο Φοίνικας θα αναμετρηθεί την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου κόντρα στην Ένωση Νέων Παραλιμνίου στις 20:30. Στην περίπτωση που επικρατήσει στην αναμέτρηση, θα αγωνιστεί στον τελικό του Τουρνουά το Σάββατο 24/9 επίσης στις 20:30. Στην περίπτωση που ηττηθεί, θα παίξει μικρό τελικό στις 18:00.

Καζάζης: «Η προετοιμασία έχει πάει ακριβώς όπως την έχουμε προγραμματίσει»

Η αναχώρηση του Φοίνικα από τη Σύρο προς την Αθήνα έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης, ενώ σε κυπριακό έδαφος η αποστολή θα πατήσει αργά το βράδυ. Κατά την τελευταία προπόνηση σε συριανό έδαφος, ο Δημήτρης Καζάζης δήλωσε ικανοποιημένος για το πώς έχει κυλήσει μέχρι στιγμής η προετοιμασία, ενώ εξέφρασε και την πεποίθησή του ότι η ομάδα θα φτάσει στο επίπεδο που επιθυμεί μέχρι το τέλος της προετοιμασίας.

Ο έμπειρος τεχνικός είπε συγκεκριμένα πως “Μέχρι τώρα η προετοιμασία έχει πάει ακριβώς όπως την έχουμε προγραμματίσει. Υπάρχει πολλή διάθεση και όρεξη, τα παιδιά δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος γενικότερα και από το πώς λειτουργούν οι παίκτες, αλλά και οργανωτικά και διοικητικά.

Πάμε για το πρώτο τεστ. Είναι σίγουρα λίγο νωρίς, αλλά λόγω της ιδιαίτερης κατάστασης στη Σύρο, που είναι δύσκολα τα φιλικά, αυτή είναι μία καλή ευκαιρία να βρεθεί όλη η ομάδα μαζί και να δούμε κάποια πράγματα από αυτά που έχουμε δουλέψει. Όπως είπα είναι λίγο νωρίς, αλλά είναι η αρχή και μετά από αυτό θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μέχρι να φτάσουμε την ομάδα στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

307674251 5345377768902629 2181422020700312433 N

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ