aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣτην Ευρώπη ξανά η Νέα Σαλαμίνα, δοκιμάζεται στο Ισραήλ

Στην Ευρώπη ξανά η Νέα Σαλαμίνα, δοκιμάζεται στο Ισραήλ

Ευρωπαϊκές εξετάσεις θα δώσει την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017 η Νέα Σαλαμίνα ξανά μετά από τέσσερα χρόνια. Για τα προκριματικά του Challenge Cup Ανδρων οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν την Χάποελ Κφαρ Σαβά του Ισραήλ στις 19:00 στο «Green Hall Κfar Saba» της ομώνυμης πόλης του Ισραήλ, χωρητικότητας 800 θέσεων.

Oι «ερυθρόλευκοι» του Αντώνη Κωνσταντίνου αναχωρούν για το Ισραήλ στις 13:00 το μεσημέρι και μετά από 40 λεπτά πτήση θα βρεθούν στη γειτονική χώρα. Μετά από την απαραίτητη ξεκούραση στις 19:00 θα γίνει η επίσημη προπόνηση στο «Green Hall ΚfarSaba», ενώ η ομάδα μας θα προπονηθεί και στις 11:00 το πρωί της Τετάρτης. Η επιστροφή στην Κύπρο είναι ορισμένη το απόγευμα της Πέμπτης.

Στην αποστολή ο προπονητής Αντώνης Κωνσταντίνου με τον βοηθό του Νίκο Νικολάου παίρνουν τους: Ορ. Παπαδημητρίου, Ματθ. Αβερκίου, Στ. Κορνιένκο, Ανδρ. Χρυσοστόμου, Γαβρ. Γεωργίου, Γ. Ζηκάκης, Βλ. Κοπανάροφ, Στ. Κσσαμπαλής, Κ. Παφίτης, Σ. Σιαπάνης, Λ. Σοφοκλέους, Αντ. Βαρνάβα. Εκτός αποστολής μετά τον τραυματισμό του στην προθέρμανση του αγώνα με τον Παφιακό θα είναι Κολομβιανός Εσκομπάρ Βανέγκας ο οποίος όμως ενδέχεται να αγωνιστεί στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας.

Ο προπονητής Αντώνης Κωνσταντίνου μιλώντας στην www.volleyball.org.cy ανέφερε ότι ο αγώνας στο Ισραήλ δεν θα κρίνει οτιδήποτε. Σκιαγραφώντας την ομάδα του Ισραήλ είπε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση αφού βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η τελευταία συμμετοχή της Νέας Σαλαμίνας στην Ευρώπη ήταν τη σεζόν 2013-14 όταν στα προκριματικά του Challenge Cup αποκλείστηκε από την Μπλάντοστ Μπρτσκο Βοσνίας με δυο ήττες 2-3 και 0-3 σετ.

Η Χάποελ Κφαρ Σαβά που την περίοδο 2015-16 αντιμετώπισε για την ίδια διοργάνωση την Ανόρθωση και προκρίθηκε με δυο νίκες. Προέρχεται από νίκη στην Premier League του Ισραήλ αφού νίκησε την Κυριακή την Ελιτζούρ στην έδρα της με 3-0 σετ. Οι «πράσινοι» είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 18 βαθμούς σε έξι αγώνες έχοντας το απόλυτο και χάνοντας μόλις ένα σετ.

Οι Ισραηλινοί δήλωσαν στη Cev τους ακόλουθους πετοσφαιριστές: I. Τζούρεβιτς, Γ. Άφεκ, Μ. Βέις, Χουάρεζ, Γκόμεζ, Τζούνιορ, Β. Μπατσακάλα, Ν. Γιουαρίκοφ, Β. Πούλοφ, Λ. Ουέινστοκ, Γκ. Μπεν Γκαλ, Σεμπ. Ντεβάς, Λ. Μασιάδο, Σ. Ιμαμούρα, Στ. Νιρ Μερ.

H πόλη Κφαρ Σαβά βρίσκεται στην επαρχία της Σιαρόν και στα βόρεια της πόλης είναι η πόλη Πέταχ Τίκβα και ανατολικά η Ραανανά. Η πόλη έχει 82.000 κατοίκους και διαθέτει το Αεροδρόμιο Ben Yurion. Διαθέτει αρχαιολογικό μουσείο, δυο malls και ένα εμπορικό κέντρο. 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ