aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣτην Εσθονία για την πρόκριση

Στην Εσθονία για την πρόκριση

Στην Εσθονία και συγκεκριμένα στην Sports Hall Parnu της ομώνυμης πόλης θα δώσει απόψε (19:00 ώρα Κύπρου) ο Παφιακός τη μεγάλη μάχη απέναντι στην Πάρνου, στον επαναληπτικό αγώνα για τη φάση των 16 τελικών (32 ομάδες) του CEV Challenge Cup ανδρών. Η κυπριακή ομάδα, που έχασε στο «Αφροδίτη» με 3-1 σετ στις λεπτομέρειες, ψάχνει την ανατροπή των δεδομένων στην Εσθονία με νίκη 3-0 ή 3-1 για να οδηγήσει την πρόκριση στο «χρυσό σετ».

Σίγουρα το έργο για τους Παφίτες δεν είναι εύκολο, από τη στιγμή που αγωνίζονται και εκτός έδρας, όμως άπαντες στην ομάδα δηλώνουν αποφασισμένοι να κάνουν την έκπληξη. «Με σοβαρότητα και πίστη στις δυνάμεις μας πάμε για την ανατροπή και πρόκριση στην επόμενη φάση! Ναι, καλά διαβάσετε!», ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε στη σελίδα της παφιακής ομάδας στο Facebook. Την αποφασιστικότητα για πρόκριση έδειξαν τόσο ο προπονητής Κυριάκος Καμπερίδης όσο και ο αρχηγός της ομάδας Άνθιμος Οικονομίδης μετά τη νίκη της Παρασκευής επί του ΑΠΟΕΛ, στο πρωτάθλημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ