aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣτην Ελλάδα από 14-19 Νοεμβρίου η Εθνική Ενόπλων

Στην Ελλάδα από 14-19 Νοεμβρίου η Εθνική Ενόπλων

Αγωνιστικές υποχρεώσεις στην Ελλάδα θα έχει το διάστημα 14- 18 Νοεμβρίου η Εθνική Ενόπλων Πετοσφαίρισης. Στη βάση πρωτοκόλλου που υπογράφηκε μεταξύ Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) και Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Εθνικής Φρουράς (ΑΣΑΕΦ) η Εθνική θα μεταβεί στην Αθήνα.

Η Εθνική Ενόπλων θα συμμετάσχει στους Αγώνες του πρωταθλήματος Πετοσφαίρισης Ανδρών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας που θα πραγματοποιηθούν μεταξύ 14- 18 Νοεμβρίου στο Κερατσίνι Αττιικής.

Η άφιξη της ομάδας στην Αθήνα που θα αποτελείται μέχρι 18 άτομα (14 πετοσφαιριστές) θα πραγματοποιηθεί στις 14 Νοεμβρίου και η αναχώρηση στις 19 Νοεμβρίου.

Με απόφαση της ΚΟΠΕ λόγω της συμμετοχής της Εθνικής Ενόπλων στους αγώνες,  το παιχνίδι Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας που ήταν προγραμματισμένος για την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου αναβλήθηκε και ορίστηκε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου στις 19:00 στο Θεμιστόκλειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ