aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣτην Αθήνα για προετοιμασία η Eθνική Ανδρών Κ17

Στην Αθήνα για προετοιμασία η Eθνική Ανδρών Κ17

Στην Αθήνα για προετοιμασία βρίσκεται από την Τετάρτη 1 Αυγούστου 2018 η εθνική Ανδρών Κ17 ενόψει των υποχρεώσεών της σε όμιλο του πρώτου γύρου του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 που θα διεξαχθεί από 08-13 Ιανουαρίου 2019.

Η ομάδα που αποτελείται από 14 πετοσφαιριστές θα παραμείνει στην Ελλάδα για προετοιμασία μέχρι τις 7 του μήνα. Οι αγώνες των ομίλων είναι στα πλαίσια του πρώτου γύρου. Ο δεύτερος γύρος θα διεξαχθεί το διάστημα 25-28 Απριλίου 2019 και η τελική φάση θα γίνει τον Ιούλιο (10-31) του ιδίου έτους.

Στη Ζώνη της Κεντρικής Ευρώπης (ΜEVZA, Middle European Volleyball Zonal Association) και στα δυο πρωταθλήματα συμμετέχουν οκτώ χώρες (7 μέλη της ζώνης και η Κύπρος) που θα χωριστούν σε δυο ομίλους των τεσσάρων ομάδων μετά από κλήρωση τον Οκτώβριο.

MEVZA (Middle European Volleyball Zonal Association): H ζώνη της Κεντρικής Ευρώπης ιδρύθηκε το 2005 με έδρα τη Βιέννη στην Αυστρία και μαζί με τις υπόλοιπες ζώνες της Ευρώπης εντάχθηκε στην CEV. Τα μέλη της είναι 7 (Αυστρία, Κροατία, Τσεχία, Ουγγαρία, Ισραήλ, Σλοβακία, Σλοβενία). Πρόεδρος της MEVZA είναι ο Αυστριακός Κάρλ Χάντζλ.

Λεζάντα: Η Εθνική Ανδρών U17 λίγο πριν από την αναχώρησή της για την Αθήνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ