aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣτην Αυστρία ξανά ο Κρασιάς, στα Πατήσια η Μαριότα, ενίσχυση για Εθνικό

Στην Αυστρία ξανά ο Κρασιάς, στα Πατήσια η Μαριότα, ενίσχυση για Εθνικό

Στην Αυστρία συνεχίζει για δεύτερη σερί σεζόν την καριέρα του ο νεαρός Παραλιμνίτης πετοσφαιριστής Χρίστος Κρασιάς. Ο 20χρονος θα φορέσει τη φανέλα της TJ Sokol Wien. Ο νεαρός πετοσφαιριστής υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους Αυστριακούς και το συμβόλαιο ολοκληρώνεται στις 15 Μαΐου 2018. Τα δικαιώματά του ανήκουν στην ομάδα της Βιέννης από την 1η Οκτωβρίου 2017.

Από εκεί και πέρα στην Ελλάδα θα συνεχίσει την καριέρα της η διεθνής πετοσφαιρίστρια Μαριότα Αγγελοπούλου (αριστερά στη φωτό). Την Τετάρτη 04 Οκτωβρίου έκλεισε και επίσημα η μεταγραφή της στην ΑΕ Γκράβας Πατησίων. Το συμβόλαιό της είναι μονοετές και ολοκληρώνεται στις 15 Μαΐου. Η Αγγελοπούλου τους τελευταίους μήνες είχε έντονη δράση στο Beach Volley, ενώ μαζί με την Μανωλίνα Κωνσταντίνου έστειλαν την Κύπρο στους Κοινοπολιτειακούς της Αυστραλίας.

Η Αγγελοπούλου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 31.01.1992, έχει ύψος 1.72 και βάρος 66 κιλά. Την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην ΑΕΛ, ενώ αγωνίστηκε επίσης στον Παναθηναϊκό, τον Ηρακλή Κηφισιάς και την τετραετία 2010 -2014 στην Ανόρθωση. Ξεκίνησε την καριέρα της το 2004 στον Απόλλωνα Αγ. Δημητρίου.

Εξάλλου, στον Εθνικό Λατσιών θα αγωνιστεί την επόμενη περίοδο η Ελλαδίτισσα Ειρήνη-Μαρία Πισσανίδου. Η 16χρονη πετοσφαιρίστρια γεννηθείσα στις 14 Αυγούστου 2001 θα αγωνιστεί στις «γαλανόλευκες» για την επόμενη σεζόν. Το συμβόλαιό της νεαρής πετοσφαιρίστριας είναι μονοετές και τίθεται σε ισχύ στις 14 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 14 Μαΐου 2018.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ