aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣπουδαίο ντέρμπι στο Θεμιστόκλειο

Σπουδαίο ντέρμπι στο Θεμιστόκλειο

Με τέσσερις αναμετρήσεις άνοιξε αύριο (27/10 20:00) η αυλαία της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος πετόσφαιρας ανδρών Α Κατηγορίας. Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Ανόρθωσης και της Ομόνοιας στο Θεμιστόκλειο ξεχωρίζει του προγράμματος. Τόσο οι «κυανόλευκοι» όσο και οι πράσινοι θα διεκδικήσουν επί ίσοις όροις το τρίποντο και τα πάντα είναι ανοικτά. Η «Κυρία» μετρά μια νίκη και μια ήττα μέχρι στιγμής, ενώ το «τριφύλλι» στοχεύει να ζευγαρώσει τις επιτυχίες του.

Σε ό,τι αφορά στους άλλους τρεις αγώνες, ενδιαφέρον παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Δερύνειας εκεί όπου η τοπική Αναγέννηση φιλοξενεί τη Νέα Σαλαμίνα. Οι δυο ομάδες έχουν πολύ ταλέντο και αναμένεται να προσφέρουν ωραίο θέαμα στους φίλους του βόλεϊ που αναμένεται να το παρακολουθήσουν. Ο πρωτοπόρος ΑΠΟΕΛ υποδέχεται στο Λευκόθεο την Ολυμπιάδα Φρενάρους.

Οι γαλαζοκίτρινοι μετά από αρκετά χρόνια «πάτησαν» κορυφή, έστω και με μόλις δυο αγώνες και θέλουν να παραμείνουν εκεί. Απέναντί τους θα έχουν μια πολύ αξιόλογη και ταλαντούχα ομάδα, που έστω και νεοφώτιστη είναι πολύ ανταγωνιστική. Τέλος, το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον έχει το παιχνίδι που θα γίνει στο «Σπύρος Κυπριανού», με την ΑΕ Καραβά να υποδέχεται τον Παφιακό. Οι δυο ομάδες έχουν ανάγκη τη νίκη και αναμένεται να τα δώσουν όλα για να την κατακτήσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ