aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣπουδαίο διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως και της Ανόρθωσης

Σπουδαίο διεθνές τουρνουά με τη συμμετοχή της Ολυμπιάδας Νεαπόλεως και της Ανόρθωσης

Ένα φοβερό τουρνουά πετοσφαιρας θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει ο φίλαθλος κόσμος τις επόμενες μέρες (6 εως 9 Οκτωβρίου). Θα συμμετέχουν 4 μεγάλες ξένες ομάδες που διαπρέπουν στο άθλημα μαζι με την Ολυμπιάδα Νεαπολεως και την Ανόρθωση Αμμοχώστου.

Είναι οι ομάδες του Ολυμπιακου Πειραιώς, του Ερυθρού Αστέρα Βελιγραδίου, της Ταργκοβιστε Ρουμανίας και της Θετιδας Βούλας. Μέγας χορηγός ο στρατηγικός συνεργάτης του σωματείου μας Charalambides Christies.

Είναι η πρωτη φορά που διοργανώνεται στην Κύπρο ενα τόσο υψηλού επιπέδου τουρνουά. Η διοργάνωση γίνεται υπο την αιγίδα της ΚΟΠΕ και τη στήριξη επίσης του ΟΠΑΠ.

Πίσω από όλη την προσπάθεια βρίσκεται ένα κλιμάκιο στελεχών της Charalambides Christies που συντονίζει τα πάντα μαζί με τα συνεργαζόμενα για το σκοπό αυτό σωματεία της Ολυμπιάδας και της Ανόρθωσης τα οποία θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα της Κύπρου.

Ολοι οι αγώνες απο την Κυριακή στο κλειστό του Πανεπιστημίου Κύπρου, επίσης χορηγού του τουρνουά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ