aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣούπερ ντέρμπι Παφιακός - Ομόνοια στην πρεμιέρα

Σούπερ ντέρμπι Παφιακός – Ομόνοια στην πρεμιέρα

Το σούπερ ντέρμπι Παφιακός-Ομόνοια δεσπόζει από το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας που αρχίζει στις 16 Οκτωβρίου 2020. Η κλήρωση του πρωταθλήματος έγινε την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στα γραφεία της Ομοσπονδίας.

Στο πρωτάθλημα συμμετέχουν οι ακόλουθες εννιά ομάδες: Ανόρθωση, ΑΠΟΕΛ, ΑΕ Καραβά, Αναγέννηση Δερύνειας, Ομόνοια, ΕΝΠ Ολυμπιάς Φρενάρους, Παφιακός, Νέα Σαλαμίνα.

Οι εννιά ομάδες θα αγωνιστούν στην Α’ Φάση σε διπλούς αγώνες 18 αγωνιστικών. Με την ολοκλήρωση της Α Φάσης, οι πρώτες πέντε ομάδες θα δημιουργήσουν τον όμιλο τίτλου με στόχο την κατάκτηση πρωταθλήματος μεταφέροντας τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στην Α’ Φάση.

Οι ομάδες από την 6η-9η θέση θα διεκδικήσουν σε όμιλο μεταφέροντας τους βαθμούς που συγκέντρωσαν στην Α’ Φάση την παραμονή στην Α’ Κατηγορία. Οι δύο τελευταίες ομάδες στους Άνδρες (8η και 9η) υποβιβάζονται στη Β’ Κατηγορία.

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής είναι το ακόλουθο:

Αναγέννηση Δερ. – ΑΕ Καραβά

Ανόρθωση – ΕΝΠ

Νέα Σαλαμίνα – Ολυμπιάς Φρ.

Παφιακός – Ομόνοια

Ρεπό έχει το ΑΠΟΕΛ

Το πλήρες πρόγραμμα είναι:

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ