aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣούπερ Καπ Ανδρών: Ομόνοια - Παφιακός θέλουν ιδανική αρχή

Σούπερ Καπ Ανδρών: Ομόνοια – Παφιακός θέλουν ιδανική αρχή

Η επίσημη έναρξη της πετοσφαιρικής σεζόν αρχίζει. Την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019 στις 20:00 θα διεξαχθεί το ΟΠΑΠ Σούπερ Καπ Ανδρών μεταξύ της πρωταθλήτριας Ομόνοιας και του φιναλίστ του Κυπέλλου της σεζόν 2018-19 Green Air Παφιακού. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό Κέντρο στη Λεμεσό (Cablenet).

Οι δυο ομάδες θέλουν να μπουν με το δεξί στις υποχρεώσεις τους στη νέα σεζόν, κατακτώντας το πρώτο τρόπαιο που θα δώσει καλύτερη ψυχολογία. Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν και στον περσινό τελικό του Σούπερ Καπ με την Ομόνοια να κερδίζει μετά από συγκλονιστικό αγώνα με 3-2 στο «Κίτιον» Αθλητικό Κέντρο.

Τόσο η Ομόνοια όσο και ο Green Air Παφιακός ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους με προπονήσεις στην έδρα τους. Ο Green Air Παφιακός έδωσε την Τρίτη δυνατό φιλικό με την Ανόρθωση στο «Θεμιστόκλειο».

Η Ομόνοια του Σάββα Σάββα έχει στη διάθεσή της τους: Αχιλλέα Πετρακκίδη, Ανδρέα Χρίστου Σωτήρη Πετρακκίδη, Νικόλα Ελευθερίου, Χρίστος Αντωνιάδη, Fran Ruiz, Χρίστο Προδρόμου, Άγγελο Αλεξίου, Reinaldo de Outerio, Γιώργο Πλατρίτη, Βruno Alves.

Ο Green Air Παφιακός του Αντώνη Κωνσταντίνου διαθέτει τους εξής: Oδυσσέα Σαββίδη, Ευγένιο Σκορδή, Ανδρέα Θεοδώρου, Verissimo Allan da Silva, Filter Castano Albtrecht, Βαλεντίνο Ανδρέου, Vlado Knezevic, Νikita Scvalov, Νικόλα Κωνσταντινίδη, Κωνσταντίνο Παφίτη, Άνθιμο Οικονομίδη, Νικόλα Μιχαήλ, Μαρίνο Παπαχριστοδούλου, Εμμανουήλ Βαμβατσούλη, Αντώνη Μαυρομμάτη, Κωνσταντίνο Σκορδή.

Οι είσοδοι του σταδίου θα ανοίξουν στις 19:00. Oι οπαδοί της Ομόνοιας θα καταλάβουν τις κερκίδες των επισήμων και του Green Air Παφιακού απέναντι των επισήμων. Στο στάδιο θα ανοίξει ταμείο για εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Απαραίτητη προϋπόθεση η επίδειξη κάρτας φιλάθλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ