aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣοφοκλέους: «Αποτελεί τιμή για την κυπριακή διαιτησία»

Σοφοκλέους: «Αποτελεί τιμή για την κυπριακή διαιτησία»

Κυριαρχία για την κυπριακή διαιτησία στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκε στο Βελιγράδι, πρωτεύουσα της Σερβίας.

Ο Γιαννάκης Σοφοκλέους ήταν πρώτος διαιτητής στον τελικό της διοργάνωσης στην κατηγορία αγοριών μεταξύ Ισπανίας και Τουρκίας, ενώ διαιτήτευσε και τον ημιτελικό αγώνα στα αγόρια μεταξύ Τουρκίας και Σερβίας.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο διεθνής ρεφ χαρακτήρισε πολύ σημαντική την παρουσία ενός Κύπριου διαιτητή στον τελικό μιας τέτοιας μεγάλης διοργάνωσης, αφού είναι κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά.

Ερωτηθείς για το επίπεδο της κυπριακής διαιτησίας πετοσφαίρισης το χαρακτήρισε πολύ υψηλό. Να σημειωθεί ότι πολλοί Κύπριοι διαιτητές (Σοφοκλέους, Δανιήλ, Παπαγεωργίου, Μαιφόσιης, Κωνσταντινίδης, αλλά και ο Ευγενίου που αποχώρησε από την ενεργό δράση) έχουν συνεχή παρουσία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και σφυρίζουν σε αγώνες επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Κύπρος είχε και δεύτερη παρουσία διαιτητή στους αγώνες της Σερβίας. Ο Γιώργος Παπαγεωργίου ήταν αναπληρωματικός στον τελικό των κοριτσιών μεταξύ Τουρκίας και Βραζιλίας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ