aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪSilver League: Η Εθνική Γυναικών θέλει «απάντηση» στις Ρουμάνες

Silver League: Η Εθνική Γυναικών θέλει «απάντηση» στις Ρουμάνες

To «ταξίδι» στο Silver League ολοκληρώνεται. Την Τρίτη 18 Ιουνίου στις 19: 30 στο Αθλητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου η Εθνική Γυναικών αντιμετωπίζει την Ρουμανία σε εξ αναβολής αγώνα για τη 2η αγωνιστική (λόγω ΑΜΚΕ).

Η Εθνική «κουβαλά» πολλή κούραση αφού πρόκειται για το 11ο παιχνίδι σε τρεις εβδομάδες,( το οδοιπορικό άρχισε από τις 25 Μαϊου με συνεχόμενους αγώνες σε Silver League και ΑΜΚΕ). Οι δυο νίκες επί της Γεωργίας αποτελούν «παράσημο» για την Εθνική αφού με 06 βαθμούς είναι τρίτη και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη διοργάνωση. Την Τρίτη η Εθνική θα στοχεύσει σαφώς την καλή εμφάνιση και το θετικό αποτέλεσμα προσδοκώντας στη βοήθεια του κόσμου.

Η επιστροφή από το Ισραήλ περιλάμβανε και ανάλυση του αγώνα με την Ρουμανία (την περασμένη Τετάρτη χάσαμε 0-3). Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί τη Δευτέρα, ενώ στη διάθεσή του ο Γιάννης Νικολάκης θα έχει την Κατερίνα Ζακχαίου που δεν ταξίδεψε στο Ισραήλ.

Απ’ εκεί και πέρα, η 14αδα θα διαμορφωθεί από τις: Βάσω Ριαλά, Αιμιλία Δημητρίου, Ειρήνη Ιωάννου, Χριστιάνα Δαυίδ, Εβίτα Λεωνίδου, Στέλλα Ιωάννου, Ράνια Στυλιανού, Άντρεα Χαραλάμπους, Βασιλική Χατζηκωνστάντα, Ελένη Μοσφιλιώτη, Γεωργία Σταυρινίδου, Άντρη Ιορδάνους, Ιωάννα Λεωνίδου, Νικολίνα Σπύρου, Κατερίνα Ζακχαίου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου.

Η Εθνική Ρουμανίας έρχεται στην Κύπρο με μοναδικό στόχο τη νίκη αφού θα κερδίσει την 1η θέση στον Όμιλο αφού σε 5 αγώνες έχει 13 βαθμούς, ενώ το Ισραήλ ολοκλήρωσε τους αγώνες με 14 βαθμούς. Ο αγώνας θα μεταδοθεί ζωντανά από την 75sportsvHD από το κανάλι της Cablenet στο κανάλι 511. Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι Mirco Τill από τη Γερμανία και Ανδρέας Δανιήλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ