aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪ«Σφαγή» για τον τίτλο από τρεις ομάδες

«Σφαγή» για τον τίτλο από τρεις ομάδες

Τρεις ομάδες, οι Robo Markets ΑΕΛ, Korantina Homes Παφιακός και Ανόρθωση διεκδικούν επί ίσοις όροις δυο αγωνιστικές πριν από το φινάλε τον τίτλο στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών. Η μεγάλη νίκη της Ανόρθωσης επί του Korantina Homes Παφιακού στην Κλειστή Αίθουσα «Αφροδίτη» με 3-1 σετ έβαλε την ομάδα του Μπόσκοβιτς γερά στη μάχη του τίτλου.

Παράλληλα, η Robo Markets ΑΕΛ κέρδισε την Ολυμπιάδα Νεαπόλεως με 3-0 στο «Νίκος Σολoμωνίδης» ανέβηκε στην κορυφή και έγινε «αφεντικό» του τίτλου. Τις δικές του πολλές πιθανότητες έχει και ο Korantina Homes Παφιακός που υποδέχεται στο φινάλε την Robo Markets ΑΕΛ.

Την Τρίτη 17 Μαρτίου 2020, που θα διεξαχθεί η 19η αγωνιστική, θα γίνει το σούπερ ντέρμπι Ανόρθωση – Robo Markets ΑΕΛ και θα κρίνει πολλά. Παράλληλα, ο Korantina Homes Παφιακός «δοκιμάζεται» στην Κλειστή Αίθουσα «Νεάπολη – Επιστροφή» σε ένα ματς που εάν χάσει, χάνεται και εάν κερδίσει, έχει να κερδίσει πολλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ