aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΣεμινάριο προπονητικής με τον καθηγητή ΤΕΦΦΑ Αθανάσιο Κασαμπαλή

Σεμινάριο προπονητικής με τον καθηγητή ΤΕΦΦΑ Αθανάσιο Κασαμπαλή

Ο  Σύνδεσμος Κυπρίων Προπονητών Πετόσφαιρας (ΣΥΚΥΠΠΕ), διοργανώνει σεμινάριο προπονητικής την Κυριακή 09/10/2016 στο γήπεδο της ΑΕΛ στην Λεμεσό.

Το σεμινάριο αυτό είναι υποχρεωτικό για όσους δεν παρακολούθησαν το σεμινάριο τον περασμένο Μάιο, για να μπορέσουν να ανανεώσουν την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος του προπονητή πετoσφαίρισης (Εννοείται ότι μπορεί να το παρακολουθήσει οποιοδήποτε μέλος του ΣΥΚΥΠΠΕ).

Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι  20 Ευρώ για τα μέλη του Συνδέσμου. Στο σεμινάριο θα διδάξει ο καταξιωμένος επίκουρος καθηγητής ΤΕΦΦΑ Κομοτηνής Αθανάσιος Κασαμπαλής. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί αργότερα.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Ο  Σύνδεσμος Κυπρίων Προπονητών Πετοσφαίρισης (ΣΥΚΥΠΠΕ) , διοργανώνει  μονοήμερο σεμινάριο προπονητικής  τη Κυριακή 09/10/2016 στο γήπεδο της ΑΕΛ στην  Λεμεσό. Το σεμινάριο διοργανώνεται στα πλαίσια των κανονισμών προπονητών της ΚΟΠΕ και είναι υποχρεωτικό για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν τις ταυτότητες τους (άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος) και θα είναι σε ισχύ  για τα επόμενα δύο χρόνια.

Το κόστος παρακολούθησης του σεμιναρίου είναι 20 Ευρώ για τα μέλη του συνδέσμου . Στο σεμινάριο θα διδάξει ο καταξιωμένος  επίκουρος καθηγητής ΤΕΦΦΑ Κομοτηνής Αθανάσιος Κασαμπαλής. Θεωρία και πρακτική με πλούσιο ασκησιολόγιο για την ανάπτυξη του αθλήματος και όχι μόνο. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα ανακοινωθεί αργότερα.

Η ΚΟΠΕ και ο ΣΥΚΥΠΠΕ έχουν αναρτήσει στις ιστοσελίδες τους τις αιτήσεις  ανανέωσης  των ταυτοτήτων  (άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος) για τα επόμενα δύο χρόνια παρακαλώ  ενημερωθείτε έγκαιρα και υποβάλετε τις αιτήσεις  στην ΚΟΠΕ το συντομότερο δυνατό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ