aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠρωτοφανές: Πατέρας και γιος παίζουν στην ίδια ομάδα

Πρωτοφανές: Πατέρας και γιος παίζουν στην ίδια ομάδα

Η φετινή ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου που στο πρωτάθλημα Ανδρών  Β Κατηγορίας τερμάτισε στην 5η θέση με 6 βαθμούς πρωτοτύπησε. Στη σύνθεσή της και υπό τις οδηγίες του κόουτς Κ. Φαούτα ήταν ο πατέρας Λάμπρος Λαμπρινός στη θέση του πασαδόρου και στη θέση του ακραίου ο υιός Μιχάλης Λαμπρινός.

Στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ μίλησε ο πατέρας Λάμπρος Λαμπρινός ο οποίος χαρακτήρισε πρωτόγνωρο για τον ίδιο να αγωνιστεί στην ίδιο ομάδα με τον γιο του. Ο πασαδόρος του Πανεπιστημίου ανέφερε ότι «αυτό αποτελεί το όνειρο κάθε αθλητή».

Όπως είπε: «Στον αγώνα τον αντιμετωπίζω τον γιο μου σαν ένα παίκτη όπως τους άλλους και πάντοτε τον παραπέμπω στον προπονητή». Χαριτολογώντας ο Λ. Λαμπρινός ανέφερε: «Εχουμε αρκετές εντάσεις σπίτι δεν χρειάζεται και στο γήπεδο». Σύμφωνα με όσα ανέφερε μετά τον αγώνα δεν συζητούν για το βόλεϊ.

Ο Λάμπρος Λαμπρινός αγωνίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στο ΑΠΟΕΛ και ακολούθως πήγε στην Αγγλία όπου αγωνίστηκε. Ο ίδιος ανέφερε ότι είναι ευχαριστημένος στο Πανεπιστήμιο και θα ήθελε να συνεχίσει. Ο Μιχάλης Λαμπρινός ανήκει στο ΑΠΟΕΛ και αγωνίζεται στην ομάδα του Πανεπιστημίου με υποσχετική, ενώ μπορεί να καλύψει και τη θέση του λίμπερο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ