aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠροπονητικό καμπ και σεμινάριο

Προπονητικό καμπ και σεμινάριο

Προπονητικό καμπ για την προεθνκή εφήβων Κύπρου με τη συμμετοχή 15 αθλητών με ηλικιακό όριο τα 17 έτη θα πραγματοποιηθεί από τις 19-22 Ιουνίου 2017 στη Λευκωσία. Στο προπονητικό καμπ θα διδάξει ο φημισμένος Ιταλοβραζιλιάνος  προπονητής, Λούσιο Όρο, βοηθός προπονητής της Berlin Volleys (αγωνίστηκε στο Champions League 2016-17).

Aπό τη νέα σεζόν θα είναι βοηθός προπονητής της Ρεζόβια που αγωνίζεται στην πολωνική λίγκα. Στο καμπ θα διδάξουν επίσης ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών Βαγγέλης Κουτουλέας και ο βοηθός προπονητής Σπύρος Πρωτοψάλτης. Η τιμή για το καμπ είναι 290 ευρώ με διαμονή στο ξενοδοχείο και διατροφή.

Στις 17-18 Ιουνίου 2017 θα πραγματοποιηθεί επίσης στο Πανεπιστήμιο Κύπρου σεμινάριο προπονητικής που θα διδάξει ο ίδιος και διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Προπονητών Κύπρου σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική για τους προπονητές με στόχο την ανανέωση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος προπονητή που λήγει 30 Σεπτεμβρίου 2018. Το κόστος για τα μέλη του συνδέσμου 20 ευρώ και για τα μη μέλη 50 ευρώ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ