aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠροπονητικό καμπ και σεμινάριο

Προπονητικό καμπ και σεμινάριο

Υπό την καθοδήγηση του φημισμένου Ιταλο-βραζιλιάνου προπονητή Λούσιο Αντόνιο Όρο θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου Πανεπιστημίου (16-18 Ιουνίου) προπονητικό καμπ πετόσφαιρας για την Προεθνική εφήβων με ηλικιακό όριο τα 17 έτη.

Στο καμπ, που διοργανώνεται από το Σύνδεσμο Προπονητών Κύπρου σε συνεργασία με την ΚΟΠΕ, θα διδάξουν επίσης ο προπονητής της Εθνικής Ανδρών, Βαγγέλης Κουτουλέας και ο βοηθός του Σπύρος Πρωτοψάλτης. Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι υποχρεωτική για τους προπονητές με στόχο την ανανέωση της άδειας εξασκήσεως επαγγέλματος προπονητή που λήγει 30 Σεπτεμβρίου 2018.

Η τιμή για το καμπ είναι 290 ευρώ με διαμονή σε ξενοδοχείο και διατροφή, ενώ το κόστος για τα μέλη του Συνδέσμου 20 ευρώ και για τα μη μέλη 50 ευρώ. Εξάλλου, την ερχόμενη Δευτέρα θα αρχίσει νέο καμπ εφήβων υπό τις οδηγίες του Λούσιο Αντόνιο Όρο, το οποίο θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 22 Ιουνίου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ