aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠρομηνύονται δυνατές μάχες

Προμηνύονται δυνατές μάχες

Μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνει η 10η αγωνιστική, πρώτη του 2020 στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών, που θα διεξαχθεί απόψε. Στα τέσσερα γήπεδα προμηνύονται δυνατές μάχες τόσο στην κορυφή όσο και στον πυθμένα. Στο πρόγραμμα ίσως να ξεχωρίζει το ντέρμπι Ολυμπιάδα Ν. – Robo Markets ΑΕΛ (τηλεοπτικό από το 7Sports TV που εκπέμπει στην πλατφόρμα Cablenet). Όμως πολύ σημαντικοί είναι οι αγώνες ΑΕΚ – Ανόρθωση, Property Gallery Απόλλων – Korantina Homes Παφιακός και Ομόνοια – UCLan Cyprus ΘΟΪ Αυγόρου. Οι τρεις αγώνες αρχίζουν στις 20:00 πλην του αγώνα στο «Κίτιον» που αρχίζει στις 19:30.

Ολυμπιάδα Ν. – ΑΕΛ
Το σημαντικότερο παιχνίδι της αγωνιστικής. Στην αυγή του 2020 οι δυο ομάδες θα προσπαθήσουν να ξεκινήσουν με το δεξί ώστε να ενισχύσουν τις θέσεις τους. Οι δυο ομάδες διανύουν πρωταγωνιστική πορεία, με τη Robo Markets ΑΕΛ να εντυπωσιάζει στο πρώτο μισό αφού ολοκλήρωσε το 2019 στην πρώτη θέση με 24 βαθμούς. Η Ολυμπιάδα Ν. από τις 3 Ιανουαρίου έχει στον πάγκο της τον Γιάννη Γιαπάνη με τον βοηθό του Σωκράτη Βασιλείου.

ΑΕΚ – Ανόρθωση
Ντέρμπι όπως και να έχει είναι το παιχνίδι στο «Κίτιον». Θεωρητικά, η βαρωσιώτικη ομάδα, που έχει κίνητρο την πρωτιά (την ενδιαφέρει άμεσα τι θα γίνει στο «Νεάπολη – Επιστροφή»), θέλει περισσότερο το τρίποντο, όμως η ΑΕΚ είναι πολύ «σκληρό καρύδι» και ειδικά στη Λάρνακα βάζει δύσκολα.

Απόλλων – Παφιακός
Χωρίς προγνωστικά ο αγώνας στο «Απόλλων Αρένα» μεταξύ δυο ομάδων που βρίσκονται στην 3η (Korantina Homes Παφιακός) και 5η θέση (Property Gallery Απόλλων) με διαφορά πέντε βαθμών. Ο Property Gallery Απόλλων θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και ο Korantina Homes Παφιακός ψάχνει ακόμα μια νίκη σε ντέρμπι.

Ομόνοια – ΘΟΪ Αυγόρου
Ο πυθμένας έχει το μεγάλο ντέρμπι. Τις δυο ομάδες χωρίζουν τέσσερις βαθμοί, τέσσερις αγωνιστικές πριν από τη λήξη της κανονικής περιόδου. Η Ομόνοια θέλει το πρώτο τρίποντο ελπίδας, ενώ το UCLan Cyprus ΘΟΪ Αυγόρου γνωρίζει τη σημασία του αγώνα και πάει για το τρίποντο ώστε να αυξήσει τη διαφορά.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

(9 αγώνες)

1. Robo Markets ΑΕΛ (25-6) 24
2. Ανόρθωση (25-6) 23
3. Korantina Homes Παφιακός (20-10) 19
4. Ολυμπιάδα Ν. (22-12) 18
5. Property Gallery Απόλλων (17-15) 14
6. ΑΕΚ (9-23) 6
7. UCLan Cyprus ΘΟΪ Αυγόρου (5-25) 4
8. Ομόνοια (1-27) 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ