aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠρόκριση στο Παγκόσμιο και για την Εθνική Βόλεϊ Γυναικών! (pics)

Πρόκριση στο Παγκόσμιο και για την Εθνική Βόλεϊ Γυναικών! (pics)

Οι διεθνείς πετοσφαιριστριές μας στα χνάρια των διεθνών πετοσφαιριστών μας. Δύο αγώνες ήταν αρκετοί για την Εθνικής μας ομάδας βόλεϊ των Γυναικών να υλοποιήσει τον στόχο της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (κατηγορία Μικρών Κρατών) που είναι συνάμα και όμιλος πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2018.

Στα Νησιά Φαρόε όπου διεξάγεται η διοργάνωση, μετά το Λίχτενσταϊν νίκησε και την Ιρλανδία με 3-0 σετ (25-12, 25-09, 25-12) και εξασφάλισε την πρόκρισή της στη δεύτερη φάση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος 2018, ενώ ανανέωσε το ραντεβού της για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2017. Η ομάδα μας ήταν ανώτερη σε όλους τους τομείς και δεν κινδύνευσε σε κανένα σημείο του αγώνα.

Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα στην τελευταία αγωνιστική (Τετάρτη, 20:30 με αντίπαλο τα Νησιά Φαρόε) το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα εξασφαλίζει μία από τις δύο προνομιούχες θέσεις. Έτσι η συνάντηση κόντρα στη διοργανώτρια χώρα θα έχει περισσότερο χαρακτήρα γοήτρου. Ωστόσο, αναμένεται ότι τα κορίτσια μας θα παλέψουν με στόχο το αήττητο και την πρωτιά.

Η Ράνια Στυλιανού ήταν η πρώτη σκόρερ της ομάδας μας με 11 πόντους, ενώ ακολούθησε η Ασπασία Χατζηχριστοδούλου με 9. Κόντρα στην Ιρλανδία οι ομοσπονδιακοί μας προπονητές Πέτρος Πατσιάς και Κώστας Παναγίδης χρησιμοποίησαν τις ακόλουθες παίκτριες: M. Κολοκοτρώνη (3 πόντοι), Ζακχαίου (7), Στυλιανού (11), Χατζηχριστοδούλου (9), Ιορδάνους (5), Σπύρου (2). Λίμπερο: Ε. Λεωνίδου, Μοσφιλιώτη. Αλλαγές: Δημητρίου (5), E. Κολοκοτρώνη (6), Λάμπρου (3), Ι. Λεωνίδου (1).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ