aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠροετοιμάζεται για τα ματς στην Αυστρία

Προετοιμάζεται για τα ματς στην Αυστρία

Στο βασικότερο κομμάτι της προετοιμασίας της μπήκε η πετοσφαιρική Εθνική U20 για τα παιχνίδι με την Αυστρία και την Κροατία, που θα διεξαχθούν αντιστοίχως στις 9 και 10 Ιανουαρίου στην Αυστρία. Μέσα από τα φιλικά θα προκύψει και η αποστολή, που θα ταξιδέψει στη χώρα του Μότσαρτ.

Την περασμένη Κυριακή δόθηκε το πρώτο φιλικό στη Λεμεσό απέναντι στην ΕΝΑΑΘ με την Εθνική να χάνει με 1-3 σετ από την ομάδα του Αγίου Αθανασίου. Στις 3 και 4 Ιανουαρίου 2020 θα γίνουν οι δυο τελευταίοι φιλικοί αγώνες, αντιστοίχως με την Ν. Papas Group Νέα Σαλαμίνα ή τον Green Air Παφιακό (ομάδες Ανδρών) και την Ανόρθωση. Αθλητικό Κέντρο.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Χόρχε Κανεστράτσι, μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία της ομάδας στο πρώτο τεστ, επισημαίνοντας ότι η μεγαλύτερη αδυναμία είναι η έλλειψη αγώνων από τους παίκτες πλην του Σωτήρη Σιαπάνη. Ο Ιταλοαργεντινός κόουτς ανέφερε ότι «πρέπει να δώσουμε έμφαση στο μπλοκ, αφού με αυτό τον τρόπο θα σπάσουμε τις επιθέσεις των αντιπάλων».
Γενικότερα, ανέφερε ότι όλοι οι πετοσφαιριστές ανταποκρίνονται στις προπονήσεις, «είναι έξυπνοι, όμως η μεγαλύτερη αδυναμία είναι η έλλειψη αγώνων. Σε τέτοιες ηλικίες οι παίκτες του βόλεϊ πρέπει να αγωνίζονται».

Μιλώντας για τους επικείμενους επίσημους αγώνες ο Κανεστράτσι είπε: «Την Κροατία δεν την γνωρίζουμε, σε αντίθεση με τους Αυστριακούς που έχουμε εικόνα, αφού είναι μια ομάδα ψηλή με παραστάσεις και παίκτες πάνω από 2 μέτρα». Ο Ιταλοαργεντινός κόουτς είπε ότι «θα αγωνιστούμε σε ένα τουρνουά υψηλών απαιτήσεων και οφείλουμε να φανούμε ανταγωνιστικοί».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ