aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠρεμιέρα με όνειρα για Μαριότα-Μανωλίνα

Πρεμιέρα με όνειρα για Μαριότα-Μανωλίνα

Με όνειρα και ελπίδες με στόχο τη διάκριση αρχίζουν την προσπάθειά τους στους 21ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες οι Μαριότα Αγγελοπούλου και Μανωλίνα Κωνσταντίνου. Στις 08:00 το πρωί ώρα Κύπρου αντιμετωπίζουν τη Μεγ. Παρασκευή στο εντυπωσιακό γήπεδο του Beach Volley Coolangatta την ομάδα της Αυστραλίας.

Αντίπαλες της ομάδας μας είναι η Μαριάφ Αρτάτσιο Ντελ Σολάρ και Ταλίγκα Κλάνσυ. Η Μαριάφ Αρτάτσιο Ντελ Σολάρ είναι γεννημένη στο Περού, είναι 24 ετών ύψους 1.75 και βάρος 70 κιλών. Η Ταλίγκα Κλάνσυ είναι 25 ετών, ύψους 1.84 και βάρος 66 κιλών. Σύμφωνα με τον εκ των Ομοσπονδιακών τεχνικών Γιάννη Πετρούδη οι Αυστραλέζες είναι εξαιρετική ομάδα και οι παίκτριές μας οφείλουν να πιέσουν στο σέρβις και να συγκεντρωθούν σε αυτό τον τομέα. Επίσης, οι παίκτριές μας πρέπει να δώσουν έμφαση στο μπλοκ και στην άμυνα.

Το Μεγάλο Σάββατο 07 Απριλίου αντιμετωπίζουμε στις 05:30 τα χαράματα τις Σκωτσέζες Λυν Μπίττι και Μελίσσα Κούρτς που αντιμετώπισαν και στα προκριματικά της Λάρνακας τον Σεπτέμβριο. Εξάλλου, τη Δευτέρα του Πάσχα 9 Απριλίου στις αντιμετωπίζουν τις Ρενίσια Στάφφορντ και Τόρμια Ουϊλιαμς στις 03:30 τα χαράματα. Ένα δυσκολο παιχνίδι, αλλά η έκβασή του εξαρτάται από τη δική μας ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ