aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠρεμιέρα με ντέρμπι στον Β’ Γύρο

Πρεμιέρα με ντέρμπι στον Β’ Γύρο

Με τον αγώνα Ανόρθωση – Korantina Homes Παφιακού να ξεχωρίζει, αρχίζει σήμερα ο Β’ Γύρος του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών Βόλεϊ. Επίσης, θα διεξαχθούν επίσης οι αγώνες: ΑΕΚ – Robo Markets ΑΕΛ, Oμόνοια – Ολυμπιάδα Ν. και Property Gallery Απόλλων – UCLan Cyprus ΘΟΪ Αυγόρου. Οι τρεις αγώνες αρχίζουν στις 20:00 εκτός από τον αγώνα ΑΕΚ – Robo Markets ΑΕΛ που αρχίζει στις 19:30.

Ανόρθωση – Korantina Homes Παφιακός

Ο πλέον σημαντικός αγώνας της 8ης αγωνιστικής. Η Ανόρθωση μετά την επιτυχία στο ντέρμπι επί της Robo Markets ΑΕΛ και την επιστροφή στην κορυφή θέλει να αξιοποιήσει την έδρα της απέναντι στον ισχυρό Korantina Homes Παφιακό. Η ομάδα της Πάφου μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Γιάννη Γιαπάνη κέρδισε την Ομόνοια και δίνει τον πλέον δύσκολο αγώνα στο πρωτάθλημα.

ΑΕΚ – Robo Markets ΑΕΛ

Ο αγώνας στο «Κίτιον» έχει φαβορί και είναι η Robo Markets ΑΕΛ, αλλά πρόκειται για ένα παραδοσιακό ντέρμπι. Η ΑΕΚ ψάχνει μεγάλο αποτέλεσμα για να κάνει άλμα. Θα επιδιώξει παρά τις τεράστιες δυσκολίες να το πετύχει απέναντι στις γαλαζοκίτρινες. Η Robo Markets ΑΕΛ προέρχεται από ήττα στο ντέρμπι από την Ανόρθωση και υποχώρησε στη 2η θέση. Ταξιδεύει στη Λάρνακα με μοναδικό στόχο το τρίποντο.

Ομόνοια – Ολυμπιάδα Ν.

Η Ολυμπιάδα έχει το πάνω χέρι και θα θελήσει να πετύχει νέα νίκη για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση της και να εκμεταλλευτεί το αποτέλεσμα της αναμέτρησης Ανόρθωσης – Korantina Homes Παφιακός. Ο Κώστας Παναγίδης έδειξε ότι ανοίγει το ροτέισιον, χρησιμοποιώντας τα μεγάλα ταλέντα που διαθέτει η ομάδα του. Η Ομόνοια είναι φιλότιμη και παλεύει όλους τους αγώνες. Η ομάδα του Ν. Στυλιανίδη θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

Property Gallery Απόλλων – UCLan Cyprus ΘΟΪ Αυγόρου

Ο αγώνας μπορεί να αποδειχθεί ένας από τους καλύτερους της 8ης αγωνιστικής. Σαφώς λόγω έδρας αλλά και εικόνας στον Α’ Γύρο, η ομάδα του Λέτσεφ είναι καλύτερη και πιο κοντά στη νίκη. Ωστόσο, η ομάδα του Περόπουλου είναι έμπειρη και έδειξε δυνατότητες στις πρώτες αγωνιστικές έστω και εάν βρίσκεται στην 7η θέση. Ο Property Gallery Απόλλων θέλει τη νίκη για να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην τετράδα. Ο UCLan Cyprus ΘΟΪ Αυγόρου πάει στη Λεμεσό για το «διπλό».

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (7 αγώνες)

1. Ανόρθωση (21-3) 20
2. Robo Markets ΑΕΛ (19-4) 18
3. Korantina Homes Παφιακός (14-9) 13
4. Ολυμπιάδα Ν. (16-12) 12
5. Property Gallery Απόλλων (13-12) 11
6. ΑΕΚ Λάρνακας (8-17) 6
7. UCLan Cyprus ΘΟΪ Αυγόρου (5-19) 4
8. Ομόνοια (1-21) 0

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ