aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠρεμιέρα για την Εθνική Γυναικών κόντρα στο Λιχτενστάιν

Πρεμιέρα για την Εθνική Γυναικών κόντρα στο Λιχτενστάιν

Πρεμιέρα για την Εθνική Γυναικών στον πρώτο όμιλο της προκριματικής φάσης των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που αρχίζουν σήμερα στα Νησιά Φαρόε. Οι κοπέλες του Πέτρου Πατσιά αντιμετωπίζουν στις 19:00 ώρα Κύπρου (17:00 τοπική) το Λιχτενστάιν.

Τα κορίτσια μας παρά την κούραση τους από το μακρινό και κοπιαστικό ταξίδι προπονήθηκαν την Κυριακή στη σάλα όπου θα διεξαχθεί το τουρνουά και είναι έτοιμες για την πρώτη νίκη.

Στη 12άδα της αποστολής συμπεριλαμβάνονται οι: Πασαδόροι: Ιωάννα Λεωνίδου –Νικολίνα Σπύρου (Απόλλων), Λίμπερο:  Εβίτα Λεωνίδου (Απόλλων), Ελένη Μοσφιλιώτη (ΑΕΚ), Κεντρικές: Ιορδάνους Άνδρη, Κατερίνα Ζακχαίου, Κατερίνα Λάμπρου (Ανόρθωσις Πετ.), Ακραίες: Έμιλυ Δημητρίου (Αναγέννηση Δ.), Ασπασία Χατζηχριστοδούλου (Άρης Πολεμίου), Ράνια Στυλιανού (Απόλλων), Ελένη Κολοκοτρώνη (Ανόρθωση), Διαγώνια: Μαρίνα Κολοκοτρώνη (Ανόρθωση).

O αγώνας θα μεταδίδεται ηλεκτρονικά  σε live streaming μέσω της διεύθυνσης: https://www.youtube.com/user/Netvarp. Με βάση το πρόγραμμα η Εθνική θα αντιμετωπίσει αύριο το Έϊρε και την Τετάρτη, στην αυλαία της διοργάνωσης, τα Νησιά Φαρόε. Οι δυο πρώτες ομάδες στη βαθμολογία προκρίνονται στην τελική φάση των Αγώνων Μικρών Κρατών Ευρώπης που θα διεξαχθεί το 2017.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ