aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠρεμιέρα για τα κορίτσια του φιλέ με ντέρμπι στη Λάρνακα

Πρεμιέρα για τα κορίτσια του φιλέ με ντέρμπι στη Λάρνακα

Με τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού να μπαίνουν για τα καλά στη ζωή μας αρχίζει σήμερα το πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας Γυναικών με τρεις αγώνες (συμμετέχουν 7 ομάδες). Όλοι οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών και θα αρχίσουν στις 20:00.

ΑΕΚ – Property Gallery Απόλλων

Ντέρμπι ονομάτων αλλά σε μια πρεμιέρα ουδείς γνωρίζει πως θα παρουσιαστούν οι δυο ομάδες. Η ΑΕΚ θέλει να διαφυλάξει την έδρα, ενώ ο Property Gallery Απόλλων επιδιώκει κάτι σπουδαίο φέτος με την ενίσχυση που έγινε. Οι κιτρινοπράσινες στοχεύουν στη νίκη μέσα στη Λάρνακα, ενώ οι «γαλάζιες» με τρίποντο στο «Κίτιον» δείχνουν τα «δόντιά τους» με την πρώτη…

Robo Markets ΑΕΛ – ΘΟΪ Αυγόρου

Με φαβορί την Robo Markets ΑΕΛ θα διεξαχθεί ο δεύτερος αγώνας της πρεμιέρας απέναντι στο ΘΟΪ Αυγόρου. Οι γαλαζοκίτρινες έχουν ως στόχο τον τίτλο, ενώ οι νίκες επί της Lemesos Volleyball και Ολυμπιάδας στο τουρνουά «ΟυράνιοςΙωαννίδης» βοηθούν στη ψυχολογία.

Lemesos Volleyball – Ολυμπιάδα Ν.

Ίσως μετατραπεί το πλέον ενδιαφέρον παιχνίδι της πρεμιέρας. Η νεοφώτιστη στην Α’ Κατηγορία Lemesos Volleyball παρουσιάζεται πολύ φιλόδοξη και θέλει να χτίσει το στόχο της παραμονής και γιατί όχι της τετράδας από την έδρα της. Η Ολυμπιάδα από την άλλη στοχεύει μόνο τον τίτλο φέτος, είναι αισθητά ενισχυμένη και η νίκη στη Λεμεσό είναι απαραίτητη. Στην 1η αγωνιστική έχει ρεπό η Ανόρθωση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ