aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠόκερ τετράδας στη Δερύνεια!

Πόκερ τετράδας στη Δερύνεια!

Η τετράδα περνά από τη «Σάλα Δερύνειας». Στην ακριτική κωμόπολη, Αναγέννηση Δερύνειας και ΑΠΟΕΛ παίζουν τα ρέστα τους αφού θέλουν το τρίποντο στην 10η και τελευταία αγωνιστική του 2018 στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών.

Ο μεγάλος αγώνας στη Δερύνεια θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδίδεται από το κανάλι (Cytavision 5). Tην ίδια ώρα θα γίνει το ντέρμπι Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση. Χθες έγινε το παιχνίδι Εθνικός Λατσιών – ΑΕ Καραβά. Το ντέρμπι κορυφής Ομόνοια – Green Air Παφιακός αναβλήθηκε λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των πρασίνων.

Αναγέννηση – ΑΠΟΕΛ: Δεν χωρούν προγνωστικά στον αγώνα αυτό. Οι δυο ομάδες θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους τη νίκη με στόχο το τρίποντο για την τετράδα και ο κάθε πόντος θα είναι κρίσιμος. Η Αναγέννηση έχει το ψυχολογικό προβάδισμα αφού είναι 3η με 18 βαθμούς ενώ αγωνίζεται στην πολύ δυνατή έδρα της. O ΑΠΟΕΛ είναι σε άριστη κατάσταση, απόδειξη τούτου, η εμφάνιση κόντρα στη Νέα Σαλαμίνα και η νίκη με 3-0 στη Λεμεσό, αλλά και η ανατροπή με την Ομόνοια όπου γύρισε το 0-2 σε 2-2 και έχασε στο τάι – μπρέικ. Ο κόουτς Λούης Λοϊζου, που επιστρέφει σε γνώριμα λημέρια, θέλει να δει την ομάδα του να αποδίδει όπως και στα προηγούμενα παιχνίδια για να πάρει το τρίποντο.

Νέα Σαλαμίνα – Ανόρθωση: Το βαρωσιώτικο ντέρμπι που πάντοτε είναι ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα έχει προοπτικές… τετράδας. «Ερυθρόλευκοι» και «Κυανόλευκοι» είναι ικανοί να προσφέρουν ωραίο θέαμα. Η Νέα Σαλαμίνα θέλει να χτυπήσει το τρίποντο για να μπει σφήνα στην τετράδα με τα βλέμματα «καρφωμένα» στο ντέρμπι της Δερύνειας. Η Ανόρθωση γνωρίζει ότι μόνο εάν κερδίσει θα δημιουργήσει… αναστάτωση στα της τετράδας και θα έχει δικαίωμα στο όνειρο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ