aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠήρε το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ο Παφιακός, στην κορυφή με την άνετη Ομόνοια

Πήρε το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ ο Παφιακός, στην κορυφή με την άνετη Ομόνοια

Ο Green Air Παφιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πετοσφαιρικού πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α’ Κατηγορίας ανδρών, καθώς επικράτησε του ΑΠΟΕΛ μέσα στο Λευκόθεο με 3-0 σετ (19-25, 15-25, 23-25) και έδωσε συνέχεια στην καλή παράδοση που έχει «χτίσει» τα τελευταία χρόνια, που τον θέλει να κερδίζει τους «γαλαζοκίτρινους». Με εξαίρεση το 3ο και καθοριστικό όπως αποδείχθηκε σετ, τα πρώτα δύο η ομάδα του Αντώνη Κωνσταντίνου τα κατέκτησε σχετικά εύκολα.

Με αυτή τη νίκη ο Green Air Παφιακός παρέμεινε στην κορυφή μαζί με την Ομόνοια, η οποία από την πλευρά της επιβλήθηκε άνετα της Υπεραγορά Κόκκινος ΕΝΠ μέσα στο Παραλίμνι με 3-0 σετ (25-12, 25-19, 25-17). Οι «πράσινοι» έπαιξαν σοβαρά και έφτασαν σε μια άνετη νίκη, ενώ δόθηκε και η ευκαιρία στον προπονητή Σάββα Σάββα να κάνει ροτέϊσιον. Οι «βυσσινί» από την άλλη προσπάθησαν φιλότιμα απέναντι σε έναν πιο ποιοτικό αντίπαλο. Το «τριφύλλι» διατηρήθηκε, λοιπόν, με 8 βαθμούς διατηρήθηκε στο ρετιρέ μαζί με τον Green Air Παφιακό.

Πολύ καλό παιχνίδι έγινε στο «Θεμιστόκλειο» εκεί όπου η Ανόρθωση με ανατροπή νίκησε τη μαχητική ΑΕ Καραβά με 3-1 σετ (18-25, 25-18, 25-20, 25-20) και μόνη ανέβηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, σε αντίθεση με την αντίπαλό της που βρίσκεται χωρίς βαθμό στον πυθμένα, παρέα με την Υπεραγορά Κόκκινος ΕΝΠ. Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό από πλευράς θεάματος, με τις δύο ομάδες να τα δίνουν όλα για τη νίκη, αλλά την «Κυρία» να παίρνει και να εκμεταλλεύεται τους χαμένους βαθμούς της Νέας Σαλαμίνας, η οποία επικράτησε με ολική ανατροπή στο τάι μπρέικ της Αναγέννησης στο «Σπύρος Κυπριανού» (19-25, 24-26, 25-13, 25-13, 15-11). Με αυτή τη νίκη οι «ερυθρόλευκοι» πάνε στους 6 βαθμούς αλλά πέφτουν στην 4η θέση, ενώ η ομάδα της Δερύνειας παραμένει στην 5η θέση με 4 βαθμούς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ