aekaelanorthosisapoelapollonarisethnikos achnasΠΑΡΑΛΙΜΝΙkarmiotissasalaminaΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥomonoiaΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΙΟΥpafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠετόσφαιρα γυναικών: Must win τίτλου στο ντέρμπι Παφιακός – Ανόρθωση

Πετόσφαιρα γυναικών: Must win τίτλου στο ντέρμπι Παφιακός – Ανόρθωση

To σπουδαίο από κάθε άποψη ντέρμπι Korantina Homes Παφιακός – Ανόρθωση που θα φιλοξενηθεί στις 20:00 στην Κλειστή Αίθουσα «Αφροδίτη» (ζωντανά από το κανάλι 7Sports ΤV) προκαλεί το τεράστιο ενδιαφέρον στην 18η αγωνιστική 4η της Β Φάσης στον Όμιλο του τίτλου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τρίτη 10 Μαρτίου 2020 στις 20:00. Την Τρίτη επίσης για τον ίδιο Όμιλο θα γίνει ο αγώνας Robo Markets ΑΕΛ – Ολυμπιάδα Νεαπόλεως στις 20:00.

Το ντέρμπι ουραγών UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου – Ομόνοια και ο αγώνας γοήτρου ΑΕΚ – Property Gallery Απόλλων (στις 19:30) ώρα έναρξης θα γίνουν την Τρίτη για τον Όμιλο διαβάθμισης.

OΜΙΛΟΣ ΤΙΤΛΟΥ

«ΑΦΡΟΔΙΤΗ»: Korantina Homes ΠΑΦΙΑΚΟΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Ντέρμπι με μεγάλη σημασία που ίσως κρίνει κάποια δεδομένα δυο αγωνιστικές πριν από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. Οι δυο «κυανόλευκες» ομάδες θα δώσουν τα πάντα για τον τρίποντο που διαμορφώνει καταστάσεις στην κορυφή. Πιθανή νίκη του Korantina Homes Παφιακού τον αφήνει μόνο στην κορυφή και γίνεται μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα. Εάν η Ανόρθωση επιβληθεί έχει την τύχη στα χέρια της στις δυο τελευταίες αγωνιστικές.

Ο Korantina Homes Παφιακός είναι μια εκπληκτική ομάδα που έκτισε ένα φοβερό σερί από τον Δεκέμβριο με μόλις μια ήττα και κατάφερε να ανέβει στην κορυφή. Η ομάδα του Αλέκου Κωνσταντινίδη είναι έτοιμη για πρωτάθλημα και εφόσον κερδίσει βάζει παρακαταθήκη τίτλου.

Όλοι στην ομάδα της Πάφου θεωρούν τον αγώνα ως πολύ σημαντικό και βλέπουν τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Η φιλοσοφία της ομάδας είναι να βλέπουν τον κάθε ένα αγώνα ξεχωριστά και στο κάδρο βρίσκεται ο αγώνας με την Ανόρθωση.

Η αρχηγός Άντρη Ιορδάνους μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε ότι «ναι μεν είμαστε στην πρώτη θέση, αλλά δεν τέλειωσε τίποτε ακόμα. Υπάρχουν τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να δείξουμε την απαραίτητη σοβαρότητα. Βλέπουμε τον κάθε ένα χωριστά και πρώτα το ντέρμπι με την Ανόρθωση». Η Άντρη Ιορδάνους είπε ότι είναι θετικό ότι η ομάδα της έχασε μόνο ένα αγώνα από τον Δεκέμβριο, αλλά ο κάθε αγώνας έχει τη δική του σημασία.

Ο κόουτς ολοκληρώνει την προετοιμασία τη Δευτέρα και είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλες τις παίκτριες στη διάθεσή του.

Αποστολή για να σώσει τον τίτλο είναι αυτή της Τρίτης για την Ανόρθωση. Η ομάδα του Al. Boscovic έχει το πρώτο από τα τρία must –win παιχνίδια για να διατηρήσει τα κεκτημένα. Η «Μεγάλη Κυρία» γνωρίζει ότι για να ελπίζει πρέπει να φύγει αλώβητη χωρίς  χαμένο πόντο από την Πάφο. Η αρχηγός Κάλια Βασιλείου μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ τόνισε τη σημασία του αγώνα για την ομάδα της εξηγώντας ότι «εδώ που φθάσαμε εμείς δεν μπορούμε να ζητάμε κάτι άλλο παρά από τρεις νίκες τρίποντες. Όταν αναφέραμε στην Κάλια ότι η ομάδα της κέρδισε τον Korantina Homes Παφιακό στην Πάφο, αλλά έχασε δυο αγώνες στη Λευκωσία είπε: «Ίσως είναι το τυχερό μας να χάνουμε στην έδρα αλλά να κερδίζουμε στην Πάφο (γέλια).

Ο Alexandar Boscovic ολοκληρώνει την προετοιμασία τη Δευτέρα χωρίς προβλήματα ενόψει του αγώνα.

Στους τρεις φετινούς αγώνες που έδωσαν οι δυο ομάδες ο Korantina Homes Παφιακός προηγείται με 2-1 νίκες. Στην πρεμιέρα η Ανόρθωση κέρδισε στην Πάφο με 0-3 σετ. Στην 8η αγωνιστική ο Korantina Homes Παφιακός κέρδισε στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως με 1-3. Στις 25 Φεβρουαρίου 2020 την 16η αγωνιστική, 2η αγωνιστική του Όμιλου τίτλου ο Korabntina Homes Παφιακός κέρδισε στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως με 1-3 σετ.

Διαιτητές: Γ. Παπαγεωργίου – Μ. Αντώρκας

Επόπτες: Α. Χατζηχριστοδούλου – Α. Πηλέα

Σημειωτές: Π. Θεοδώρου –Ν. Στεφάνου

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γ. Σοφοκλέους

Παρατηρητής Αγώνα: Γ. Στεφανίδης

Το  ντέρμπι θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι 7Sports TV που εκπέμπει στην πλατφόρμα της Cablenet.

«ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: Robo Markets ΑΕΛ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ

Ένα ντέρμπι που μπορεί να δώσει συγκινήσεις θα διεξαχθεί την Τρίτη στο Αθλητικό Κέντρο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ». Για τη νίκη «καίγεται» η Robo Markets ΑΕΛ άρα έχει και την πίεση για το τρίποντο, αφού στοχεύει τον τίτλο.

Οι «γαλαζοκίτρινες» έμειναν δεύτερες παρά τη νίκη επί της Ανόρθωσης με 3-2 σετ και ο τίτλος δεν εξαρτάται από τις ίδιες. Ωστόσο, η τρίποντη νίκη επί της Ολυμπιάδας είναι απαραίτητη.

Η Ολυμπιάδα μετά την ήττα από τον Korantina Homes Παφιακό την 17η αγωνιστική έχασε τις ελπίδες τίτλου. Η ομάδα του Γιάννη Γιαπάνη έχει ρυθμιστικό ρόλο στον Όμιλο, θα παίξει για το γόητρό της ελπίζοντας να τερματίσει όσο πιο ψηλά μπορεί.

Στους προηγούμενους τρεις αγώνες την 3η αγωνιστική η Robo Markets ΑΕΛ επιβλήθηκε 3-1 στη  Λεμεσό για να κερδίσει η Ολυμπιάδα Ν. την 10η επίσης με 3-1 στο «Νεάπολη – Επιστροφή». Στις 25η Φεβρουαρίου την 16η αγωνιστική, 2η του Ομίλου τίτλου η Robo Markets ΑΕΛ κέρδισε στο Αθλητικό Κέντρο Πανεπιστημίου με 2-3 σετ.

Διαιτητές: Σ. Φλουρής – Δ. Κουκούνης

Επόπτες: Α. Αντωνίου – Π. Καυκαλιάς

Σημειωτές: Δ. Πέτρου – Ε. Σιαπάνη

Παρατηρητής Αγώνα: Γ. Δωρίτης

ΟΜΙΛΟΣ ΤΙΤΛΟΥ (17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ)

  1. Korantina Homes Παφιακός (13-04 Ν-Η), 42-16 (ΣΕΤ) 40
  2. Robo Markets ΑΕΛ (14-03 Ν-Η), 44-19(ΣΕΤ) 39
  3. Ανόρθωση (11-06 Ν-Η), 43-21(ΣΕΤ) 36
  4. Ολυμπιάδα Νεαπόλεως (11-06 Ν-Η), 39-29 (ΣΕΤ) 30

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ