aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠατσιάς: «Θα παλέψουμε με όλους στην Ουκρανία»

Πατσιάς: «Θα παλέψουμε με όλους στην Ουκρανία»

Τις τελευταίες ημέρες της προετοιμασίας της  διάγει στην Κύπρο η Εθνική Γυναικών U19  ενόψει της συμμετοχής της στα προκριματικά του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα φιλοξενηθούν στην πόλη Τσέρκασι της Ουκρανίας μεταξύ 11 -13 Ιανουαρίου. Οι Ομοσπονδιακοί προπονητές Πέτρος Πατσιάς και Κώστας Παναγίδης μέσω των δυο τελευταίων φιλικών με Απόλλωνα την Πέμπτη και του Σαββάτου με την ΑΕΛ βάζουν τις τελευταίες πινελιές στο παιχνίδι της Εθνικής πριν από  την αναχώρηση για την πόλη της κεντρικής Ουκρανίας.

Η Εθνική θα αναχωρήσει την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου, αφού την Πέμπτη θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ισλανδία. Με βάση το πρόγραμμα την Παρασκευή θα  ακολουθήσει ο αγώνας με την γηπεδούχο Ουκρανία και το Σάββατο 13 Ιανουαρίου θα γίνει ο αγώνας με την Σουηδία. Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Πέτρος Πατσιάς μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ λέγοντας ότι «η ομάδα μας θα κυνηγήσει το καλύτερο σε όλα τα παιχνίδια γνωρίζοντας τις δυσκολίες των αντιπάλων. Η προσοχή επικεντρώνεται στον αγώνα με την Ισλανδία την Πέμπτη 11  Ιανουαρίου ένα παιχνίδι που θα διεκδικήσουμε το τρίποντο. Στη συνέχεια, θα δούμε και τους αγώνες με Ουκρανία και Σουηδία».

Όσον αφορά στην προετοιμασία ο κ. Πατσιάς ανέφερε ότι η προετοιμασία παρά την κούραση και μόλις τις 2.5-3 εβδομάδες προετοιμασίας κύλησε άρτια και οι κοπέλες ανταποκρίθηκαν άριστα». Μετά το φιλικό του Σαββάτου με την ΑΕΛ οι διεθνείς παίκτριες θα πάρουν ρεπό Κυριακή και Δευτέρα, ενώ την Τρίτη το πρωί 09 Ιανουαρίου θα γίνει η τελευταία προπόνηση επί κυπριακού εδάφους. Την Τετάρτη είναι η αναχώρηση για την  Ουκρανία. Η ομάδα μας θα στηριχθεί στις: Κακουρή (Ανόρθωση), Σάββα (Παφιακός), Σταυρινίδου (Ανόρθωση), Σιμανόφσκι (Απόλλων), Ηρακλέους (Παφιακός), Μοσφιλιώτη (ΑΕΚ), Κυπριανού (ΑΕΛ), Λεωνίδου (Απόλλων), τυλιανού (Απόλλων), ιακίδου (ΑΕΛ), Νικολάου (Παφιακός), Αλεξάνδρου (Πανιδαλιακός).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ