aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠαρελθόν ο Κωνσταντίνου, νέος προπονητής ο Στράντζαλης στον Green Air Παφιακό

Παρελθόν ο Κωνσταντίνου, νέος προπονητής ο Στράντζαλης στον Green Air Παφιακό

Αλλαγή στην τεχνική ηγεσία του Green Air Παφιακού. Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της ομάδας αποτελεί ο Αντώνης Κωνσταντίνου που ανέλαβε στα τέλη της περσινής περιόδου και παρέμεινε μέχρι την περασμένη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 στο «Αφροδίτη». Τον πολύπειρο τεχνικό αντικαθιστά ο Ελλαδίτης Θανάσης Στράντζαλης.

Ο Ελλαδίτης προπονητής άρχισε την προπονητική το 1994 από την ομάδα του Αριστοτέλη Σκύδρας στις Ακαδημίες και το 2017 κατέκτησε το πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών με την ομάδα της Θεσσαλονίκης χωρίς να χάσει σετ.

Στην καριέρα του ο κόουτς Στράντζαλης πέρασε από την ΕΑ Λάρισας και την γυναικεία ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης που οδήγησε στις 16 του CEV Cup.

O κ. Στράντζαλης είχε πετυχημένη πορεία στη Νίκη Αιγινίου την οποία οδήγησε στη Volleyleague την περίοδο 2011-12 και παρέμεινε και την επόμενη σεζόν.

Ο Θεσσαλονικέας προπονητής δούλεψε και στον ΠΑΟΚ όπου πέτυχε μια πολύ καλή θέση στην κατάταξη ενώ επιστρέφοντας στη Νίκη Αιγινίου είχε ως συνέπεια η ομάδα να ανέλθει στη μεγάλη κατηγορία το 2017.

Συνεργάστηκε με την Εθνική Γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2002 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004. Ο Στράντζαλης είναι πατέρας της διεθνούς αθλήτριας Όλγας Στράντζαλη. Ο κ. Στράντζαλης θα κάνει ντεμπούτο στο παιχνίδι της Παρασκευής με την Ομόνοια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ