aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠανεπιστημιακός Αθλητισμός: Έγινε το αναμενόμενο… (pics)

Πανεπιστημιακός Αθλητισμός: Έγινε το αναμενόμενο… (pics)

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Εύκολο βράδυ είχε το Πανεπιστήμιο Κύπρου στον ψεσινό αγώνα (12/03) στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών, καθότι κέρδισε το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο με 3-0 (19-25, 15-25, 19-25).

Μέσα σ’ όλα που συμβαίνουν τις τελευταίες ήμερες στον τόπο μας αλλά και ανά το παγκόσμιο, οι πετοσφαιρίστριες των δύο ομάδων προσπάθησαν  να ξεχαστούν για λίγο και να απολαύσουν τον αγώνα τους.

Το πρώτο σετ ήταν αρκετό ενδιαφέρον με τα κορίτσια του Ευρωπαϊκού να αντιστέκονται και να προσπαθούν να μπουν δυναμικά στον αγώνα. Παρ’ όλα αυτά, το Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν επαναπαύτηκε και κατάφερε να κερδίσει γράψει το 1-0 (25-19). Εμφανώς πιο υποψιασμένο και με διάθεση να καθαρίσει το σετ και τον αγώνα μπήκε στο δεύτερο σετ το κρατικό Πανεπιστήμιο (25-15). Στο τρίτο σετ, τα δεδομένα δεν άλλαξαν και το Πανεπιστήμιο Κύπρου κέρδισε τον αγώνα με 3-0 (25-19) με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες τους.

Στην βαθμολογία, πρώτο παραμένει το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, δεύτερο το Πανεπιστήμιο Κύπρου και τρίτο βρίσκεται το Ευρωπαϊκό. Το φετινό πρωτάθλημα, αναμένεται να κριθεί στο παιχνίδι μεταξύ των δύο πρώτων πανεπιστήμιων, με τους «αετούς» να έχουν το πλεονέκτημα λόγω της νίκης τους στο πρώτο παιχνίδι.

Θυμίζουμε πως η ομοσπονδία του Πανεπιστημιακού Αθλητισμού ανέστειλε όλους του Πανεπιστημιακούς αγώνες μέχρι νεοτέρας (δείτε περισσότερα ΕΔΩ).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ