Πανεπιστημιακός Αθλητισμός: Διατήρησε το αήττητο με ευκολία το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΑΒΡΙΗΛ

Τη δεύτερη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες πραγματοποίησε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, καθώς κέρδισε το Ευρωπαϊκό στην έδρα του με 3-0 σετ (10-25, 10-25, 5-25) στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών. Ρεπό είχε το Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Με το πέρας του πρώτου γύρου, στην πρώτη θέση της βαθμολογίας διατηρήθηκε το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, έχοντας ουσιαστικά τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του φετινού τίτλου. Ακολουθεί  στη δεύτερη θέση το Πανεπιστήμιο Κύπρου και στην τρίτη το Ευρωπαϊκό.

Ο αγώνας δεν χρίζει ιδιαίτερης ανάλυσης, καθότι το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο κατάφερε μόνο στα αρχικά στάδια του αγώνα να φανεί ανταγωνιστικό. Το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, στα μέσα του πρώτου σετ πάτησε… γκάζι σοβαρεύτηκε και έκτοτε δεν κοίταξε ποτέ πίσω του καθαρίζοντας τον αγώνα σε μόλις μία ώρα παιχνιδιού. Οι πετοσφαιρίστριες του Λιοτάτη έβγαλαν στον αγωνιστικό χώρο την ποιότητα που διαθέτουν και ο αγώνας έγινε τυπικής διαδικασίας, με τους προπονητές των δύο ομάδων να δίνουν χρόνο σε όλες τις κοπέλες που είχαν στη διάθεση τους.

Αρκετός ήταν ο κόσμος που βρέθηκε στο κλειστό του Ευρωπαϊκού για να παρακολουθήσει τον αγώνα, κάτι που φανερώνει πως υπάρχει ενδιαφέρον τόσο για τον πανεπιστημιακό αθλητισμό όσο και για το βόλεϊ γυναικών γενικότερα.

 

ΜΕΣΩGoal.com.cy
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ