aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡΒΟΛΕΪΠανεπιστημιάδα: Ένα βήμα πριν από την πρόκριση

Πανεπιστημιάδα: Ένα βήμα πριν από την πρόκριση

Σε ένα ματς για γερά νεύρα η Πανεπιστημιακή ομάδα Ανδρών της Κύπρου που συμμετέχει στην 29η Πανεπιστημιάδα στην Ταιπέι κέρδισε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα με 3-1 σετ και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για πρόκρισή της στους 16 της διοργάνωσης.

Όλα τα σετ ήταν δραματικά και έληξαν όλα με 25-23 με την Πανεπιστημιακή ομάδα να χάνει το πρώτο και να πετυχαίνει στη συνέχεια την ανατροπή κερδίζοντας τον κρίσιμο αγώνα σε 2 ώρες και ένα λεπτό, παρουσία 500 θεατών. Η ομάδα αγωνίστηκε παλικαρίσια. Ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα με την Ελβετία έχουμε δυο προβλήματα αφού ο Προδρόμου αποχώρησε με τράβηγμα στο ισχίο, ενώ τραυματίας αποχώρησε από τον αγώνα της Τρίτης κόντρα στον Καναδά ο Καλαφάτης.

Σημειώνεται ότι στο δεύτερο σετ ο κόουτς Βαγγέλης Κουτουλέας προχώρησε σε ένα τρικ αφού τοποθέτησε τον Γαβριήλ Γεωργίου ως ακραίο και τον Άλεξ Αναστασιάδη ως διαγώνιο ο οποίος ανταποκρίθηκε πλήρως. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ο Βαγγέλης Κουτουλέας ανέφερε ότι «ενόψει του αυριανού αγώνα με την Ελβετία θα είμαστε έτοιμοι να δώσουμε και την ψυχή μας με στόχο τη νίκη – πρόκριση».

Κύπρος: Aναστασιάδης Τζ.,Παναγιωτίδης, Γεωργίου, Προδρόμου. Σπύρου, Σαββίδης – Λίμπερο: Χαραλαμπίδης, – Αλλαγές: Αναστασιάδης Τζ., Χρυσοστόμου, Ζηκάκης, Καλαφάτης, Ποχάνης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ